Ideal lah sangat ...semestinya !

Tuesday, April 29, 2014 PCL 11 Comments

Ideal lah sangat ; memang kita nak dapatkan berat badan yang ideal supaya mudah nak bergerak selesa ; tak ada la lenguh segala sendi .....semestinya dengan minum kordial Slim Fast Diet

Stress antara penyebab PERUT BUNCIT

Apabila kita stress, hormon 'Cortisol' meningkat dan menyebabkan badan menyimpan lebih banyak lemak terutama di bahagian perut. Stress juga mendorong anda makan bukan kerana lapar tetapi untuk memujuk diri.

Tenangkan diri. Rancang masa anda sebaiknya. Jauhkan dari perkara-perkara atau individu menyebabkan anda stress.

Nasihatkan kami - Jom tukarkan minuman harian anda kepada kordial sedap SFD. Sebab minuman ni bukan sebarang minuman. Meleraikan dan singkirkan lemak dan membentuk muka dan tubuh jadi lebih Firm & Hot!

Lihat je kesan hari ke-11. Turun meredakan stress anda.

#kalau tak stress ; lagi cepatlah proses turun berat / hilangkan perut buncit ? ..buncit ke !!

Cubalah SLIM FAST DIET   >> klik sini (pm/inbox sy utk oder)

aku suka main nyorok2 belakang wife..hihi..
berat dari 74kg turun 72.2kg 
turun lagi ke 69.9 kg







11 comments:

  1. Lelaki kalau buncit takper org kata seksi hehehe

    ReplyDelete
  2. pening PCL...org kata saya takle gemuk sangat, tp bila timbang mak aih..baju pun banyak yg tak muat..acaner...

    ReplyDelete
  3. Buncit sikit takpe jangan boroi...kalu boroi dah ngalah rupa ibu mengandung...
    Apa2 pun yang penting diet seimbang dan senaman yang sesuai dan konsisten...
    InsyaAllah sehat dan mantap tubuh...

    ReplyDelete
  4. gune lah slim fast diet..terbukti berkesan..kan PCL.. :)

    ReplyDelete
  5. wow.. baru tahu yang stress boleh buncitkan perut.. bahaya

    ReplyDelete
  6. Aina 64kg tak mau turun2 dah spare tyre manyaaaakkkkkk....

    ReplyDelete
  7. heh heh ... masih maintain kepes ler .

    ReplyDelete
  8. Kalau lelaki perut buncit memang hodoh sangat kan...? Kalau wanita perut buncit biasalah sebab dah jadi fitrah wanita lepas kahwin perut mesti buncit kerana ada baby di dalamnya..... :)

    ReplyDelete
  9. Tiada istilah lelaki buncit itu seksi atau aset atau lebih setia. Pokok pangkal buncit itu tak sihat. Kena rajin exercise paling kurang jogging utk bakar kalori.

    Jika dibiarkan, siap sedia nk jadi pesakit di klinik/hospital bila hari tua nanti.

    ReplyDelete
  10. jyeahhh! suppy yang terbaru dah sampai..alhamdulillah.. :D

    ReplyDelete
  11. wah.... dasat tu turunnya... tahniah...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.