Saya mohon LIKE dari anda berkenaan Review SlimFast Diet !

Friday, April 18, 2014 Nazlee Ismail 7 Comments


Assalamualaikum  dan salam sejahtera...

[entri 'sticky post' ini akan melekat sampai  18 April 2014 ; jadi kepada sesiapa yang ingin sokong saya melalui LIKE gambar Review SFD , boleh la teruskan niat anda yang murni itu..

Ucapan jutaan terima kasih didahulukan]

-----------------------------------------update-------------------------------------

Seperti tajuk kat atas tu... Saya mohon LIKE dari anda semua tapi sebelum tu sebaiknya jemput baca apa yang saya tulis dalam entri review tersebut ; kalau dah baca okay ...langkah seterusnya ;

1) Klik SINI (update langkah mudah)


2) Kemudian klik pada LIKE untuk support PCL.

screenshot dari blog Mia Liana



...saya tak ramai kawan; supporter ...tapi teringin nak menang salah satu dari hadiah yang ditawarkan oleh penganjur :

Tempat Ke 1 :
Wang tunai RM200 + 3 kotak SlimFast Diet

Tempat Ke 2 :
Wang tunai RM150 + 3 kotak SlimFast Diet

Tempat Ke 3 :
Wang tunai RM100 + 3 kotak SlimFast Diet

Tempat Ke 4 hingga 10 :
3 kotak SlimFast Diet

..amacam boleh tolong saya ?

# terima kasih sangat-sangat !
# terima kasih juga kepada Penganjur; My Beauty Herbs dan Blogger Mia Liana





7 comments:

  1. salam pcl..semoga berjaya lepas nie hilang lah err six pack anda ...ehhh belom six lagi baru 1,2,3...haha jgn marah :P

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya ya... ;)

    ReplyDelete
  3. gud luck pcl.. saya sudah bg sokogan ... he..he

    ReplyDelete
  4. dah like!! semoga berjaya.. :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.