Aktiviti semalam di eCURVE bersama SuperSquad ; Sebuah Filem Animasi Terbaru !

Sunday, May 18, 2014 PCL 1 Comments

[17 Mei 2014; Sabtu 1.30pm~5.30pm @ eCURVE , Damansara]

...PCL dijemput hadir bersama keluarga memeriahkan majlis preview Filem Animasi SuperSquad oleh Blogger Broframestone selaku penyelaras majlis tersebut.

Turut hadir memeriahkan juga adalah beberapa Blogger tempatan ;  #best #peace #SayangiBroFramestone....hah pose maut semua ada !

Antara blogger yang hadir : (Fazrol Amer, Mr.Redscarz, EzadskytechIshak@sohoque, Yan Ty , Ayuejean, Nami Namia, Mrspuex dan ramai lagi....Raha, Sue Sopian, YatieFizzy, Fana *sekadar menyebut beberapa nama.



..kami disambut mesra oleh krew-krew SuperSquad . Paling best keramahan peganjur majlis iaitu Puan Haslina bersama keluarganya . ...terbaik,  suka !

Pendaftaran berjalan lancar walaupun terlewat dari jadual....dan sesi bergambar bersama maskot SuperSquad disulami dengan sesi suaikenal antara blogger yang hadir...*tak semua pcl dapat kenal huhu..sorry ! dua orang bloggerpames bawah ni jek...*penah berjumpa sebelum ni .



Serius pcl tak berapa kenal sangat dengan group blogger kali ini..cuma ada beberapa nama sahaja yang biasa dengan blog pcl ... ; selepas itu kami dibawa masuk panggung untuk menonton preview filem animasi terbaik masa kini , wow !...memang gempak la..tak sabar tau nak tunggu masa tayangannya bermula..

Kamera anak-anak isteri pcl (Nina & Hanis juga mamaD ) sempat merakam beberapa momen sempoi.. "sabar menanti" tu hahaa..





okay maaf ye .... nantikan review PCL untuk Filem Animasi SUPERSQUAD dalam entri berikutnya.. memang best ! kualiti gambar-gambar pun cantik ... sharp lagi tau !

p/s ..masuk panggung jam 3pm dan majlis selesai keseluruhannya hampir ke jam 6pm (termasuklah aktiviti sampingan seperti memberi hadiah kepada pemenang yg bertuah....tapi pcl n family tak bertuah ..dan tak sempat nak jawab soalan...bagi chance kat adik2 kecik :))  ok bai !!




1 comment:


  1. Sesekali teringat nak kumpulkan semua anak2 joint event2 tertentu di luar rumah. Tapi bila anak2 dah besar2 ni dan belajar bertabur di merata tempat dari Johor hingga ke Perlis, memang susah nak kumpulkan kecuali bila cuti Raya...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.