Boleh Sit-Up 50x ?

Wednesday, May 28, 2014 PCL 0 Comments

...ya hari ni aku dah mula cuti, mulakan cuti dengan senaman pagi-pagi yang ceria yeah !



aku senyum lebih sebab jarang sangat bercuti ketika orang lain sibuk bekerja.. Yes aku bercuti hari ni esok dan lusa...dan sambung lagi 2 hari...macam lama je aku bercuti...haha.

Sit-up 50x ...boleh percaya ke? ..boleh kalau nak cekang habis urat perut aku ni..
Dulu pernah buat dan tak jadi masalah pun...lebih 50 kali sit-up pun biasa sebab masa tu muda remaja lagi...masa jalani latihan bola sepak sekolah dulu la..



Pepagi tadi sambil jogging kat kawasan riadah depan HB Banting...sesambil tu perati gelagat orang yang jogging . Mereka tu dari pelbagai peringkat umur, memasing dengan semangat yang tinggi untuk jadi sihat ?

Dari semangat tersebut aku melihat dalam diri sendiri.. muhasabah diri ; jadikan apa yang aku lihat sebagai motivasi kehidupan ke arah kebaikan...

# Boleh terjah blog aku yang satu lagi.. GELAGATORANG blogspot.com.





0 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.