Dekorasi : Ada frame gambar loveing couple kat situ...

Sunday, May 25, 2014 Nazlee Ismail 2 Comments





...mamaD rasa puas hati bila dekorasinya kat suatu sudut dalam rumah kitaorang ni sudah disiapkan pagi tadi ; Semalam ke IKEA mamaD beli lilin wangi besar dua bijik , papan rack dan beberapa items lagi...

Kerahan tenaga ...tapi tak susah mana pun cuma drill dinding empat lubang , pasang 'L'square tu ..then letak papan rack tu dan hiasan dikemas susun atur oleh mamaD sendiri...dalam satu jam siap...tapi ada tambahan lagi, aku kena pasang siap-siap grill untuk langsir raya ..haha beres cuma tunggu nak gantung bila tiba waktunya.. (*bulan puasa nanti tak larat nak buat...)

...dah cukup-cukup berpeluh masa tu, ...rumah dah berhabuk banyak sebab kerja-kerja drilling...so kena vacuum keseluruhan ruang tamu ; workout lah kiranya...


...aku cukup sayang pada dua barang koleksi aku tu... skuter dan basikal pink colour ni ; aku beli masa pegi sempadan siam bebrapa tahun lepas...

then  ...korang perasan tak? ..ada frame gambar loveing couple kat situ ; ha tu gambar masa kitaorang baru kahwin n tu lah pertama kali kami datang KL, *pengantin baru tuuu ..huhuuu







2 comments:

  1. sweet nyer skuter pink tu...beli kat mane ek skuter tu...
    apa pun gambar dlm frame tu lagi sweet =)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.