Dua pilihan petang ni...

Friday, May 23, 2014 Nazlee Ismail 3 Comments

nak pi mancing ke nak ke gym...dua pilihan dan dua-dua tu keputusan di tangan aku ;

satu aktiviti boleh menyihatkan badan...dan sa lagi boleh realese tension..kononnya lah, tapi kalau dapat banyak ikan boleh jadi tension jugak..asyik teringat tempat tu jer..haha :)

Decide punya deside maka...gym pilihan kami (mamaD ikut selalu...) , memancing esok-esok je lah..shopping pun lusa-lusa pun boleh !

Jangan kata tidak kepada senaman, katalah boleh selalu ...boleh ! boleh !

So..,  apa pulak korang buat petang-petang ni ?

>>> hepp.. jangan tido petang nanti boleh hilang akal tau !!

#kakipancing ...sentiasa teringat tempat dan port baik punya !





3 comments:

  1. Kalau Taufiq, Taufiq mungkin akan tidur bila ada masa lapang :v :3 Kalau tak pun jalan2 cari pasal :D

    anyway abg Naz ingat Taufiq lagi tak :3 ? awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. wah syok tu PCL :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.