FOOD REVIEW : PCL Teringin mahu aktif buat review tentang makanan...

Friday, May 30, 2014 PCL 4 Comments


Kita semakin menghapiri ke Bulan Ramadhan tahun ini...selalunya para bloggers terutamanya yang suka buat entri pasal makanan , suka singgah tempat-tempat makan dan menghebahkan kepada umum dalam blog masing-masing sudah semestinya senang mendapat peluang jemputan "food tasting" oleh Pengusaha-pengusaha hotel, restoran dan juga kedai-kedai makanan ternama .

Tahun lepas-lepas aku banyak dapat jemputan tapi tak semua aku dapat penuhi , namun tahun ini kalaulah ada rezeki lagi nak juga aku aktif menulis tentang FOOD REVIEW ..serius , memang tak akan lepaskan peluang !

Siapa cakap orang yang sedang 'jaga makan' tak boleh review tentang makanan...mm ! ; kita nak jadi versatile blogger , kena lah buat semua di luar batasan biasa...

so, blog www.nazlee.com  bersedia menerima  ~ Invitation For Food Tasting . Boleh email kepada saya seperti yang tertera kat header blog... :)

#Kepada Bloggers ..kalau ada kekosongan tu jangan lupa ajak saya sekali eh... !








4 comments:

  1. Semoga mendapat banyak panggilan lah ye PCL

    ReplyDelete
  2. inshaAllah ada rezeki PCL nanti..:)

    ReplyDelete
  3. jemput saya juga kalau ada ye =)

    ReplyDelete
  4. Zumal pun teringin gak nak buat food review tapi takde kot yang nak jemput zumal untuk review menu makanan dorang :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.