Giveaway RM300 By Blog Pancing Elih

Tuesday, May 20, 2014 Nazlee Ismail 14 Comments




3 perkara ekspress petang ni (saat ini) aku lakukan berkenaan blog..

satu , ..edit dan tambah kotak gplus komen semula pada entri sebelum ni (pagi tadi)...siap !

dua , nak sertai sekurang-kurangnya satu segmen atau GA ...dalam proses ( yang ni la.. selesai sat lagi)

dan ke tiga ...pasang niat nak blogging memalam nanti  :)

....jadi, dalam perkara yang kedua ni..aku ajak korang sama join memeriahkan blogger yang baru ni...baru aku nak kenal dan dia juga suka memancing, sama hobinya dengan aku...walah !

Syarat mudah dan hadiah lumayan...RM 300 hadiah keseluruhan , ada syarat-syaratnya di sini. Mudah saja..

join klik sini !

Pesanan penganjur : Tarikh tutup penyertaan adalah pada 04 Jun 2014. Jika penyertaan kurang daripada 100 orang, mungkin giveaway akan dilanjutkan, bagitau kawan-kawan yang lain biar giveaway ini tamat tepat pada tarikh ini.






14 comments:

  1. Cik akak dah join hihi
    Tapi tak dapat follow lagi lah uncle sebab line internet slow huhu...
    Semoga berjaya uncle

    ReplyDelete
  2. Wah memancing best ni,gud luck pcl

    ReplyDelete
  3. salam kenal...ahkak pun join segmen yg sama

    http://eryati.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  4. Hi, singgah dari segmen yang sama ^^,
    Good Luck. .xD
    http://fatinalyazahidi.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  5. AnonymousMay 23, 2014

    salamm...singgah dr segmen yg sama.. done follow.. and gud luck >.<

    http://aisyahambris.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html#

    ReplyDelete
  6. Sesuai dgn pcl yg suka memancing... Moga berjaya..

    ReplyDelete
  7. blogwalking dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/06/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html
    good luck and happy blogging ye!

    ReplyDelete
  8. datang dr segmen yg sama :)
    ALL THE BEST !:)

    JOM KE BLOG SYIRA DAN REBUT HADIAH2 HEBAT ---->>

    Lavanessa Swiss Professional Skin Care Treatment Rm125,
    Halfmoon Glitter Shawl, Custom Made Lace Shawl, Novel karya Hilal Asyraf, Diy brooch, Mini Notebook, Kad Blogger,
    Topup, Edit Full Template, Review blog, Bloglist ^_^

    TOP REFERRAL --->> Tapak iklan PERCUMA

    APA TUNGGU LAGI ?
    JOM SERTAI GIVEAWAY JUN BY SYIRA LOKMAN ^_^
    TAMAT 17 JUN 2014 !

    ReplyDelete
  9. salam..ida singgah dr sgmen yg sama
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  10. good luck .. blogwalking dari segmen yg sama .Jemput Baca yer..: Bantu saya realisasikan impian orang kurang upaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dari segmen yang sama, http://studioous.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html
      Jemput singgah ke fbshop, facebook.com/nortacollection

      Delete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.