Group Kite-kite Aje ...walah !

Wednesday, May 07, 2014 PCL 10 Comments

#Blogger Gathering .
#Ukhuwah Bertaut .. Aku selalu terlepas bila depa buat gader kali yang ke-3, 4, 5 dan seterusnya sampai aku pun tak tau dah siri yang terakhir kali...

mencari balik kawan-kawan lama ...

june' 2012 ~  nampak di situ PCL sihat gebus.. pic dari DrZZ tq.
Sekadar menamakan beberapa #blogger yang masih dalam ingatan..dan jangan sesiapa 'sentap' kepada yang terlepas pandang tu ya..huhu..

  1. Blogger Dato' LF
  2. Blogger Atuk Baik
  3. Blogger Nanie Nms
  4. Blogger Daddy Zayyan
  5. Blogger Kakcik
  6. Blogger Azie Azah
  7. Blogger Hanis Azla
  8. Blogger Hanie Abdullah
  9. Blogger GadisBunga
  10. Blogger Makchaq
  11. Blogger Ati Masrif
  12. Blogger Nyanyisunyi
  13. Blogger Anna
  14. Blogger NurQaseh
  15. Blogger JunAina
  16. Blogger mamaD
  17. Blogger Akuzle ayu
  18. Blogger Pok amai-amai
  19. Blogger Bujal x
  20. Blogger Begin At Forty
  21. Blogger Haziq

p/s ..pembaca blog ni  boleh la nak kenal2 dgn bloggers dalam senarai tu...silakan depa tu semuanya ramah tamah :) serius !




10 comments:

  1. Terima kasih kerana masih ingat dengan kakcik. :)

    ReplyDelete
  2. Bertuah siapa yang dijemput...tahniah semua.

    ReplyDelete
  3. In Shaa Allah.. nanti Abak terjah.. TQ

    ReplyDelete
  4. ish..boleh dikatakan smua list kat ats.. x knal pun..nmpknya ke kenal2 dgn mereka :P

    ReplyDelete
  5. Allah terharunya PCL ada masukkan blog akak yg sunyi tu hee..terimakasih pcl

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...PCL,

    pape nanti mselim3 terjah blog2 nie semua..

    mselim3

    ReplyDelete
  7. Leh jln2 nnti ni..hehe :)

    ReplyDelete
  8. boleh menyinggah blog otai2 semua nie...

    ReplyDelete
  9. WAH UNCLE...SEMUA BLOGGER OTAI YE...MASIH AKTIF KE MEREKA NIE UNCLE..NAK GAK KENAL2 EH..

    ReplyDelete
  10. Wah... Blum pnh knl blogger ni semua...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.