Keli ; kalau tak makan jangan geli !

Saturday, May 03, 2014 PCL 12 Comments

Suatu aktiviti yang tak boleh dielakkan bila berjemur di bawah terik mentari... Menghitamkan kulit!  ...ahhh
Satu kepuasan bila nampak hasilnya walau tak banyak mana, namun terasa syoknya suasana. ... bila keriuhan dari mereka yang juga #kakipancing... Riuh rendah gamat bila dapat seekor keli besar. ..

Sudah dua hari di lokasi sama, semalan dan hari ni di Sungai Langat belakang McD Banting...layan ikan patin dan keli sungai.. Terbaik.

#Keli ; yg tak makan memang rasa geli..




12 comments:

  1. AnonymousMay 03, 2014

    Terbaik, terbaik, terbaik...! Nanti aku nak try pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Smbotak.. Mari jgn tak try...keli n patin menanti :)

      Delete
  2. keli bakar..keli goreng berlada...mmg best...cuma kena tahu cara siangnya,kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Daddy Z ; ... Kalu beli keli hidup mintak org jual tlg siangkan...nampqk midah sangat. .Zap zap dah setel 10 ekor hahhaa..

      Delete
  3. uisshhhhhh besar tu PCL...tp ika memang tak makan ikan keli ni huhu

    ReplyDelete
  4. saya makan keli, tak geli...Tapi part menyiang, pas kat kedai..hhaahaha

    ReplyDelete
  5. Hehehe Lya suami dan anak2tak makan la PCL ..Tapi takder la geli sebab masihboleh pegang lagi ikan nie..Sesekali tgk cam belut time dia melentok2 tu ...Alahai berkampung kerrr ?? Syiokkla org tu berkampung cari ikan ..

    ReplyDelete
  6. sy mmg xmkn keli mmg geli...seronoknya aktiviti nie...:)

    ReplyDelete
  7. Salam PCL....
    Sy layan gak...ikan keli ni...goreng garing2..sedap!!!

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.