Kring- kring-kring....kring-kring ..

Wednesday, May 14, 2014 Nazlee Ismail 16 Comments

Bila ikan menarik umpan kail.. "Kring- kring-kring....kring-kring " ...seakan itulah bunyinya :)

aku harap gambar ni tidak dikelaskan sebagai gambaq kuang ajaq ... "salam WW"




16 comments:

  1. Dengan gaya yang seni lagi tu uncle.
    Tak kerja ke uncle

    ReplyDelete
    Replies
    1. @naomei cik akak..hr2 sy keja...hr2 uncle memancing hihii

      Delete
  2. Lepak sakan nampak...

    ReplyDelete
  3. mana hasil ikannya PCL?
    SAJE x nak tayang la tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. @SAmanda. ...Masa tu ikan tido lg haha..

      Delete
  4. Jarang2 dpt saya nikmati saat-saat sesantai itu, rindu nak menikmati seperti masa budak2 dulu memancing dalam keheningan air dan bayu bertiup lesu....

    ReplyDelete
  5. Sambil menanti ikan memakan umpan..boleh lelap seketika..kring..kring..kring..

    ReplyDelete
  6. takut ikan nak makan umpan..
    bau kaki lagi kuat dari bau umpan.. hehhee *jgn marah yer PCL) :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Zaza ; ..ikan memang suka bau yg kurang enak tau... Jgn mandi dan pakai pakaian semalam punya..haha

      Delete
  7. takut ikan nak makan umpan..
    bau kaki lagi kuat dari bau umpan.. hehhee *jgn marah yer PCL) :p

    ReplyDelete
  8. Ini dipanggil 'bangau' hehe..kaki pancing tau maksudnya alallaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Elih. ..Ya. Dgn keadaan memacak rod pancing tu seolah bangau menanti ikan mangsa..

      Delete
  9. syoknya.. gi mancing...

    thanks ya sudi join segmen nak url #4, blog anda telah disenaraikan di http://www.mialiana.com/2014/05/senarai-url-blog-4.html

    ReplyDelete
  10. byk ka hasilnya... x nmpk pun...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.