Liebster Award dari ABE KIE

Thursday, May 15, 2014 PCL 0 Comments

Ramai yang buat dan layan jek dengan Liebstar Award ni... ; ramai juga blogger yang seakan memahami rentak blogger dari semasa ke semasa...Nampak cara mahu mengenali dan dikenali itu lebih kurang sama dengan sebelum-sebelum ni...

Jawab tag bukan satu kemestian... malahan bukan suatu paksaan pun ;  semuanya telah dijelaskan di sini mengikut kefahaman saya. >> Betul ke apa yang aku faham tentang "Liebster Award"



Saya menjawab Tag dari Blogger Zuki.com
yang mengajukan 11 soalan di bawah (rujuk di sini)

"Selamat Hari Guru... Cikgu Zukidin"

1. Siapakah date pertama anda dan di manakah anda berdating dengannya?
  • dah tentu-tentu Diana namanya ....kat mana ?  Penang la...
2. Nyatakan tiga saat terindah di dalam hidup anda.
3. Apakah kereta/motosikal pertama yang anda miliki?
4. Apakah menu masakan yang pertama sekali anda belajar dari ibu tersayang?
  • Masak nasi guna dapur kayu ...*sukat beras dgn jari . Serta masak Gulai Ikan.
5. Sekiranya anda mengalami tekanan, apakah yang anda lakukan?
  • Hujung minggu pi memancing (hari minggu) / jika tension  masa kerja ...cari masa bersenang-senang dengan blog..
6. Di manakah anda mendapat pendidikan tinggi?
  • Universiti Blogger tapi tak tahu di mana wujudnya....; teknikal dari Polytech Ipoh (PUO).
7. Destinasi pelancongan yang paling jauh pernah anda pergi?
  • Jauh la sangat ...Dalam Malaysia je.
8. Apakah tujuan anda menulis blog?
  • Hilangkan boring lebih baik dari megelamun.., jauhkan tension kerja dan tambah networking.
9. Sekiranya kawan baik anda sendiri menikam anda dari belakang, apakah tindakan anda?
  • Uhhh !! kalau nampak pasti akan saya elak . 
10.Siapakah individu yang telah mengubah hidup anda?
11. Sekiranya anda tidak melakukan pekerjaan yang anda buat sekarang, apakah pekerjaan yang bakal anda ceburi?
  • Hahaaa...mungkin berniaga di pasar-pasar malam area Sungai Petani Kedah. nak tau apa yg pcl jual klik Pasar Malam .


Okay...saja je PCL suruh anda klik2...;

owwohhh!   ingat begitu mudah nak cerita ulang tayang  ; mohon baca ajelah entri lama-lama pcl tu yang telah di link kan...

Seterusnya Libster Award dengan Logo sama berpindah kepada anda yang teringin menjawabnya...

Ini soalan dari saya  :

satu je ... *SIAPA YANG PALING KEJAM di kalangan blogger yang dikenali / di tempat kerja anda / di mana-mana saja ? (soklan trick ..lebih kepada teka teki ..okay jawab jangan serius sangat  OK !

p/s ..suka-suka ok... bagi anda yang memang konfiden tahu jawapannya ; sila jawab esok ! :) smile.




0 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.