Ramai yang nak kurus tapi malas....

Wednesday, May 21, 2014 Nazlee Ismail 11 Comments

aku dah 2, 3 hari tak buat senaman...rasa macam tak sedap badan ...sabtu/ahad jalan jalan cari makan , Isnin , selasa , dan harini ..kursus , mana sempat nak buat peluh jantan keluar...

ada perasaan nak buat tapi ada juga 'M'nyerr!!

[ NAK KURUS TAPI MALAS ? ] - Boleh je !

Ini antara TipsMy Beauty Herbs Minum air kosong sahaja.
Minum air kosong 80z @ 1 gelas air sebelum makan akan membuatkan perut rasa padat. Jadi selera makan berkurang.

Bawalah botol air anda ke mana sahaja. Minum dan elakkan minuman soda atau yang manis. Bandingkan je berat anda dan perubahan yang sihat setiap minggu. OK?

Nak cepat lagi? Boleh....
Turun berkilo-kilo dalam selepas 10 hari dengan kordial sedap hebat SFD. Lihat sahaja wajah dan tubuh anda terbentuk lebih Firm & Hot.



My Beauty Herbs

a) Harga Jualan SlimFast Diet RM45.00 Semenanjung Malaysia, RM49.00 Sabah/Sarawak
b) caj pos ; Semenanjung 1-2 kotak = RM7 3-4 kotak = RM9 more please ask* Sabah/Sarawak 1-2 kotak = RM10 3-4 kotak = RM12 more please ask*

Tunggu apa lagi...cubalah sendiri : LELAKI pun boleh consume !

Pesanan boleh melalui Dropshipper My Beayty Herbs :
Email : nazli.angkasa@gmail.com
whatsaap : 0174009726
fb pm : Nazlee Ismail (klik sini)







11 comments:

  1. AnonymousMay 21, 2014

    tengah usaha nak naikkan berat badan ni, tapi perut pulak yang terlebih naik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. @smbotak...kalau kepala licin , kurus terlamapu... perut kena flat la walau takda pack pun..

      Delete

  2. Memang betul tu ramai yg malas. Kebanyakannya mengambil jalan singkat utk kurus yg kadang2 membahayakan kesihatan dalam jangka panjang. Sedangkan ada cara turun berat badan tanpa perlu berlapar keterlaluan. Dalam sehari ada 24 jam, mengapa susah sangat untuk bersenam 1 jam sehari? Duit tak habis, perut tak perlu menahan lapar...

    ReplyDelete
  3. saya pun malas bersenam..disebabkan masa pun ye..memang tips minum banyak air putih tu berkesan sangat..tapi ramai yang tak suka buat sebab malas nak kerap ke tandas..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Diana :..amalan yg bagus selalu malas org nk ikut..tu masalahnya.

      Delete
  4. yeeee saya la tu yg malas bersenam hehe..
    tggu bulan puasa nnt la kot dpt tlg kurg kan berat sket kan hehe

    ReplyDelete
  5. tah bilalah nak kurus agaknya

    ReplyDelete
  6. Kurusnya pcl..hehe..nnti sya rekemenkan kat adik yg berat bdnnya tak mau turun2.hehe

    ReplyDelete
  7. saya pon nak kurus tapi malas ya hamatt...emmm..harga not bad..dalam kemampuan jugak ni..

    yang penting sedap takk??

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Ayang Noraini ; soal rasa memang SFD sedap berperisa raspberry...wangi dan tak rasa pelik di tekak.

      Delete
  8. nak kurus mesti rajin dan disiplin ka... macma dneo pulak nak gemuk sbb berat tak cukup

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.