Rezeki petang si kaki pancing tak tegar...

Sunday, May 25, 2014 Nazlee Ismail 0 Comments

#kakipancing tak tegar adalah ketogori pemancing seperti aku ni...., bila hari minggu dan bila ada 'kaki-kaki' lain yang mengajak..

..pagi tadi singgah tengok-tengok dulu keadaan air sungai, pasang ke surut...laju ke tenang airnya.....tinjau-tinjau tempat tak kena bayar pun sebab lokasi ni memang free , siapa yang suka boleh datang memancing di sini.. okay senang cakap lah...

Anda tau mcD , tapak pasar malam Banting ? , ..haa kat belakang tu jer pon. Lokasi ni memang popular di kalangan #kakipancing  ikan patin khususnya mereka yang berdekatan.

Cuaca sebelah pagi memang baik tapi air sungai sangat deras ..., air terlalu surut ; kami mengambil keputusan balik dulu ke rumah sementara menunggu air pasang di sebelah petang.

Itu pasal la ...ada masa buat kerja dekorasi ruang tamu kitaorang, ..aku tolong mamaD *(cerita di entri sebelum ini) .

Lepas solat Asar..baru kami turun pancing....cuaca redup dengan angin sepoi-sepoi bahasa dan air sungai cantik !







0 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.