Salam dari bilik kursus

Tuesday, May 20, 2014 Nazlee Ismail 9 Comments

..salam ;

di hari ke 2 @jkr wilayah ni dan berbaki sehari lagi untuk aku cukupkan 7 hari kursus wajib bagi kami yang makan gaji dalam kerajaan ni..

sebenarnya hadir kursus ni adalah enjoy ...ye boleh lari dari tugasan kebiasaan di pejabat.. dapat pulak cours yg tak berat otak nak terima...kiranya refresh semula apa yang dah pelajari dulu..

semalam 1st day ; powerbank lupa bawak...henpon dah habis bateri , mata jadi cepat rasa ngantuk sebab takda santapan minda luar... tapi untung juga dapat penceramah yang pandai buat lawak... double meaning joke tu biasa bagi orang lama seperti penceramah kitaorang ni...

okay bye..mulakan kelas !

pssst.. makan best !







9 comments:

  1. salam pcl.jkr kat jalan tun ismail ker..

    ReplyDelete
  2. Kursus macam tu biasa food nya memang memberangsangkan otak kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. @cik Ta ; ..bila makan ok perut pun suka...mata pa lagi macam ada batu di kelopak...huhu

      Delete
  3. selamat berkursus ye PCL. Anim pun tak start kursus lagi ni, masih ternanti-nanti nama dipanggil hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Hanim ; ..xpe masih ada banyak masa..ada lah tu nt. sabarr..

      Delete
  4. erk! lawak dabel meaning..
    orang muda macam saya x brapa nak suka hehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.