Segment Bloglist Bubblynotes.Com 48 jam #1

Wednesday, May 21, 2014 Nazlee Ismail 10 Comments

[update  terkini  pasal kesilapan pg td...sorry !] 14:59

http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 bermula dari 20/5/2014 SEHINGGA 22/5/2014, jam 9.45 a.m... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tidak, retis atau tidak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Pertama, haruslah nak pilih 10 orang blogger yang bertuah untuk masuk bloglist Bubblynotes.Com dan nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow untuk semua blogger2 yang menyertai segmen ini. Pemenang segmen akan dipilih oleh pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk: Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian pastekan coding seperti tutorial di bawah ini...

 
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen di bawah. 

Simple dan mudah kannn??? Segmen copy+paste paling awesome kot bagi iolss... 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/5/2014.





10 comments:

  1. kepada yg berkenaan... maaf atas kesilapan yg disengajakan... nt owner blog akan betulkan ; guna semakfon paste coading tah hapa tah..hihi..

    cc Pn Fara Bubblynotes.

    ReplyDelete
  2. Hahahaa tula terkejuzzz gak tadi ingatkan PCL tak perasan lg hahahaa ..Mcm2 la semakpon nie kan .. Farah faham tuuu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mang semakpon...tgh lunch time ni jemput makan Lya

      Delete
  3. hi hi hi, PCL Farah faham, no worries, nanti betulkan yer... kalau ada masa.... terharu ni atas support, terima kasih kerana sudi join... jangan lupa semak senarai peserta di sini...

    http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih dlm kursus ni ...nt lewat ptg skit eh farah

      Delete
  4. salam. ehh?? coding?? apapun selamat bersegmen pcl :)

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen..

    singgah dari blog syira lokman..:)

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen PCL :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.