Whisper Mesh & Cotton

Tuesday, May 06, 2014 Nazlee Ismail 1 Comments


aku rasa syukur kerana Whisper Mesh & Cotton masih berada "On Going" CPUV (Cost-per-unique-visit) Campaigns di blog ini.

Whisper Mesh & Cotton


Tak susah nak pikat Nuffnang Advertiser ; tak juga mudah nak dapatkan Campaigns banner dari mereka , bagi yang tak berpeluang tu , usahalah selalu dengan hantar tiket bertanya... bertanya tak kena bayar pun..kan !

...ada sekali tu jawapan mereka (Nuffnang) sangat klise ;

 "berblog bukan kerana duit iklan dan blog anda adalah antara jutaan blogger yang menanti , kami mahu beri peluang kepada semua , harap anda bersabar dan memahaminya "  ~terjemahanku.

apa pun aku nak ucap THANK YOU kepada Nuffnang Malaysia , iklan untuk wanita tapi semua orang boleh klik iklan di sidebar untuk info lanjut.

p/s ...sesekali kena tulis sesuat tentang NUFFNANG MALAYSIA.




1 comment:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.