Basikal Hanis jadi mangsa..

Friday, June 20, 2014 PCL 11 Comments

..okay ; tak sangka aku boleh buat kayuhan setiap pagi ke pejabat..

Selalunya aku ambil masa pecut dari rumah 10 minit sebelum jari aku sentuh finggerprint scanner record  ---> 07:59

Aku bukan nak santai-santai makan angin; bagi keluar peluh pagi adalah matlamatnya....
Pandangan dan sapaan kawan-kawan jadi semangat untuk aku teruskan berkayuh lagi walaupun di masa bulan Ramadhan nanti...insyaAllah .

Aku sanggup buat sebab jarak rumah ke tempat kerja aku dekat jer...
#nostalgia zaman sekolah rendah bermula..
...basikal hanis jadi mangsa ; Oren !!




11 comments:

  1. rumah dekat boleh ler PCL....kalau jauh mau berpeluh-peluh....hihi....but don't give up dalam merealisasikan impian....
    kalau boleh saya pun nak naik basikal ke office sebab boleh jimat minyak kereta sebulan hampir rm 400
    .....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sukma ; dekat2 ni pun boleh jimat jgk... T.kasih bg semangat :)

      Delete
  2. bagus tu PCL,dapat jugaklah keluar peluh kan..barulah sihat... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sihat cergas boleh buat amalan lainnya... Thanks KSD.

      Delete
  3. Bestnya rumah dekat dgn tempat keja ... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..rezeki sy di sini Mia Kassim.

      Delete
  4. mantap PCL..bgus2..pncemran udara dpt dkurngkan,,bdn pun jadi sihat!

    ReplyDelete
  5. wah seronoknya pcl. kalau dari rumah ija ke opis,alamaknya lenjun la..hahahah. moga pcl terus aktif sihat

    ReplyDelete
  6. hebaq PCL..tengok tu scan depan2 pintu jek..

    ReplyDelete
  7. AnonymousJune 20, 2014

    Bersenam untuk sihat..bagus ni..

    ReplyDelete
  8. Wahh.. menyihatkan.. layan fixie.. cayalah.. :) :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.