BR1M 2014 Rayuan ; Adakah anda masih menunggu keputusan?

Wednesday, June 04, 2014 Nazlee Ismail 11 Comments


Berdasarkan semakan Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN), jumlah senarai penerima BR1M 2014 yang layak adalah seramai 1.7 juta pemohon pada saringan kedua.

Semakan boleh dibuat sejak Mac lalu di LHDN berdekatan, info dapat dari kenyataan Menteri Kewangan Kedua Datuk Seri Ahmad Husni Hanadzlah pada bulan Mac lepas lagi.

Adakah anda salah seorang daripada penerimanya? atau....anda sudah hilang keyakinan untuk mohon rayuan bagi mereka yang berkelayakan. :)

kalau itu sudah tertulis rezeki anda ...apo nak di kato layii !!

Bagi yang berjaya TAHNIAH ! ~ pembayaran telah dibuat secara berkelompok , dikhabarkan sekarang ini adalah untuk kelompok #5

Sekali lagi, .... kalau pemohon yang tak tahu mana nak semak keputusan, buatlah semakan anda ke kaunter LHDN berdekatan . ok.

Semoga anda yang berkenaan tidak terus ternanti-nantikannya..BR1M !

model blog Jun2014 ~ pcl




11 comments:

  1. pcl belum dapat ea? tuuu menunggu bagai buah yg tak jatuh2.. hihi

    ReplyDelete
  2. pcl punya gambar buat saya pecah perut ketawa =)

    ReplyDelete
  3. Fuhh.. hilang idea nak komen entri ni bila terlihat gambar tu... mcm pelakon.. retis hehee.. :D

    ReplyDelete
  4. Mula-mula cerita tentang BR1M, kemudian keluar gambar model hensem tu....hehehehe, mungkin cerita kedua-duanya ada hubungan tak, seperti mungkin kerajaan dah lantik PCL jadi model BR1M...? :)

    ReplyDelete
  5. gambar yang last tu... aduhh seram tengok

    ReplyDelete
  6. Gambar masa muda ke tu? Hihi

    ReplyDelete
  7. pcl pakai contact lens ke????

    ReplyDelete
  8. fuhh....tak tahu nak komen apa2 bila tgk gambar model blog bln jun nie.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. menunggu sampai kuar bunge...cian dia

      Delete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.