Fahami minat pasangan anda ..

Wednesday, June 11, 2014 PCL 16 Comments

haa tengok tu model payung merah....

...hokkay !...takde nya model model.. , sebenarnya aku nak bagitau yang kami ni tengah bersantaian ditepian sungai... Sungai Langat yang banyak dalamnya terdapat ikan patin. Inilah moment semasa menanti ..., menanti dengan kesabaran yang tinggi , bila lah mata kail nak disambar patin...

Model Payung Merah ...tak boleh belah !!
fahami minat pasangan anda ...insyaAllah.

....bila petang sikit membawa ke malam barulah satu per satu joran mengena , bila dah 'mengena' kegilaan terus melanda...

#kakipancing memang takleh tido malam asyik teringat jer bila nak sembat joran lagi !

#masa-masa sebegini lah kena bawa isteri...biar dorang tau / saksikan macam mana...dan tak lah membebel jika sekalipun mereka tak berminat.

#fahami minat pasangan anda ...insyaAllah.




Lokasi : Sungai Langat , Banting  (belakang tapak pasar malam) .




16 comments:

  1. betul tu PCL..kita kena fahami minat pasangan..macam saya dulu2 tak minat bola..sekarang ni dah jadi minat..sama2 duk depan tv..sama2 pergi stadium..hihi..somi kaki bola..bini pon dah terikut...:)

    ReplyDelete
  2. Yup..tak semestinya kena minat sama. Janji kita faham..

    ReplyDelete
  3. sapa yg minat mancing? pcl ke wife?
    kita jenis tak sabar..

    ReplyDelete
  4. walaupon tak minat tapi support each other..
    kalo tak baik tu jgn le sokong kan..

    ReplyDelete
  5. AnonymousJune 11, 2014

    saling menghormati minat pasanagan kita...bestnyer mancing sama²..

    ReplyDelete
  6. SETUJU SETUJU ..Kita ni kena jugak tahu dan ambik tahu minat pasangan ..Tu tu tu mcm MamaD kat sebelah tu ..bukan setakat ambik tahu ikut sekali tu hehehehe ... Salam untuk MamaD ya PcL..

    ReplyDelete
  7. berpayung lagi....romantik gitu...setuju hargailah minat pasangan anda...

    ReplyDelete
  8. so far, kawan2 aku yang kaki pancing belum ada lagi isteri/gf mereka yang sanggup teman mereka memancing..biasanya 1st time dorang ikut laa..bila ajak kali kedua mesti pasangan mereka memilih untuk tidak ikut..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. kita suka masak..tak suka sgt mkn..nak mkn nasi lemak daun lemuni pcl

    ReplyDelete
  10. saling minat meminati kegemaran masing²..barulah perkongsian hidup namanya :) seronok kan

    ReplyDelete
  11. Kenalah faham minat memasing barulah aman damai.. :D

    ReplyDelete
  12. Kadang2 dah kawin berpuluh tahun pun masih ada yg tak faham minat pasangannya. Misalnya sampai sekarang saya tak boleh faham mengapa wanita suka mekap lama-lama di depan cermin pada hal ia tak banyak mengubah wajah mereka...hehehehe...

    ReplyDelete
  13. Faham memahami minat pasangan menjadikan kehidupan lebih ceria & bahagia... :)

    ReplyDelete
  14. LAMA SANGAT SAYA TAK MEMANCING.. TENGOK MEMBER KAT FACEBOOK MANCING DAPAT IKAN PARI, GERAM JE..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.