GiveAway Tunai RM500 By SyuhadaBaharudin.com

Tuesday, June 03, 2014 PCL 11 Comments



Giveaway dianjurkan bersempena ulang tahun perkahwinan Blogger Syuhada Baharudin yang ke 8 , Sokongan dari blog pcl dengan iringan doa semoga Syuhada dan suami berbahagia berpanjangan hingga ke Syurga dan sentiasa mendapat berkat Allah swt.

boleh tengok Syarat kat sini kalau nak join GA ni .




11 comments:

  1. Good luck PCL.
    Saya dok pikir apelah pcl tu sebelum ni. Hehe..
    Kalau dalam medical, pcl ialah posterior cruciate ligament. (sejenis ligamen kat lutut)..hehe..

    ReplyDelete
  2. Good Luck PCL..
    * hari ni tak kelihatan kotak komen G+ tu

    ReplyDelete
  3. AnonymousJune 04, 2014

    kena komen kat sini kotak komen G+ kejap ada kejap takda..hehehe..

    ReplyDelete
  4. Good luck PCL.. mmg dari tadi x de kotak g+... sbb tu komen kat sini.. Semoga bertuah!

    ReplyDelete
  5. Nak join jugaklah hehe

    ReplyDelete
  6. Salam Ziarah dari segmen yang sama :)
    Semoga berjaya (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  7. iqha singgah balas kat sini,,gudluck pcl :)

    ReplyDelete
  8. salam..

    terima kasih diatas doa, ucapan, sokongan dan penyertaan.
    semoga berjaya.

    untuk senarai peserta GA ini, sila klik :

    http://syuhadabaharudin.com/2014/06/07/senarai-peserta-giveaway-tunai-rm500-syuhadabaharudin-com/

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalanan . singgah dari segmen yg sama ^^ Goodluck . singgah lah blog saya kalau sudi . :)

    http://spongebobsayapunya.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  10. BW dr GA yang sama.
    http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html
    Good luck.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.