Happy Birthday Nur Hanis Umairah (13) .

Saturday, June 14, 2014 Nazlee Ismail 13 Comments


Hanis Umairah ~ iras muka abah dia ?? 

Mygurls ~ Nina , mamaDiana, Hanis


 ..dah 13 tahun umur anak perempuan aku nih..., manja sememangnya sebab dia yang kecik sekali. , anak kami hanya ada dua orang ni sahaja buat masa ni...;  tahun depan terpaksa masukkan dia ke asrama sekolah dia dengan persetujuannya juga.., maka berpisah lah seketika kami dengan dia nanti...itu pun kalau ada kekosongan asrama tahun depan.. , sebab apa kami nak jugak-jugak masukkan dia ke asarama...emmm hanya Hanis Umairah sendiri boleh jawab ! .. tapi untuk kebaikan pembelajaran dia,  kami sebagai ibu bapanya  lebih perihatin dan berikan keutamaan dalam menagani masalah study dia...

elok lah , kedua-dua beradik ;  Husnina dan Hanis tinggal di asrama ..kalau boleh buat sesuatu yang membanggakan keluarga . Harapan kami sebagai ibu bapa ~ ingin melihat kamu berjaya sebagaimana yang kamu impikan ...

Hanis Umairah ; Selamat Hari Lahir semoga sentiasa menjadi anak yang sentiasa beriman dan beramal solehah .

"HAPPY BIRTHDAY"

hadiah besday yg ke 13 ~hanis 2014





13 comments:

  1. assalamualaikum PCL...hepi besday hanis...:)

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir hanis... semoga panjang umur dan murah rezeki

    ReplyDelete
  3. Hb hanis...cantik jam tangan dan gelang tu

    ReplyDelete
  4. Hepi bisday Hanis...

    "anak kami hanya ada dua orang ni sahaja buat masa ni.."

    "Buat masa ni..", maknanya masa depan nanti mungkin ada peluang dapat anak lagi..mungkin anak lelaki siapa tau..?

    ReplyDelete
  5. nama dah dekat2 nak same la plak..hihi.. comel anak2 pcl.. :) selamat hari lahir.. moga berjaya dunia akhirat dan jadi anak yang solehah pada ibu ayah..aminn.. :)

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir anis! mmg cntik hadiah hari jadi kali ni. tahniah! :)

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir anis! mmg cntik hadiah hari jadi kali ni. tahniah! :)

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday Hanis...
    Semoga jadi anak yang solehah...
    InsyaALLAH...

    ReplyDelete
  9. Happy birthday Hanis...semoga membesar menjadi anak yang solehah dan berjaya serta membanggakan ibu ayah ye..

    ReplyDelete
  10. Be solehah girl..dan moga menjadi serikandi yang sentiasa memelihara akhlak yang terbaik..amin..selamat ulangtahun kelahiran..

    ReplyDelete
  11. Happy belated birthday.. semoga sentiasa berjaya dlm kehidupan... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  12. happy besday hanis .... wah cantik jam :) kem salam kat dia ya PCL :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.