Instagram PCL ; mai la follow ...

Monday, June 16, 2014 PCL 27 Comments



assalamualaikum... cakap pasal akaun InstaGram aku dulu dah pernah ada sekitar Dec 2012...senyap lama , masa tu malas nak update, habis padam kebanyakan gambar-gambar yang telah dikongsikan..

dan sekarang ni ...aku dah mula balik dengan IG,   salah satu sebabnya nak pantau anak-anak terutamanya, dorang ada IG , dan sangat aktif terutamanya anak sulung kami....biasalah bebudak zaman dorang sekarang ni...Kita kena ikuti tapi bukan nak mengongkong mereka  *anak harus faham tentang ni ..(kalau ibu bapa tak tau apa degan dunia IT, jangan pula mengata mereka kolot dan seumpamanya pulak...jangan sekali-kali tau !)

Smartphone baru dah oder , belum ada ditangan lagi ....ada smartphone baru, semangat pun baru :) ..dan mahu aktif semula dengan Instagram ni.. dan inilah sebab yang keduanya.

okaylah...dan satu lagi last ! ... kepada sesiapa pembaca blog ni yang ada hati nak follow IG pcl boleh la ...silakan  @nazleeismail

#instagram = instan-telegram , sosial media untuk berkongsi gambar secara spontan ~ guna sebaiknya dengan berhemah.

p/s ..terima kasih kepada yang sudah follow. (saya tiada masalah untuk follow ig anda) .







27 comments:

  1. nanti boleh la follow PCL..memang dah lama tak upload gambar kat IG..IG pun dah tak pandang sekarang nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. KSD..macam2 ada tak sempat nak folo kesemuanya di sosial media yg ada.. kadang register jer lps tu password pun lupa

      Delete
  2. ok done folo..

    jom folo @znooraini pulaks

    -mrspuex-

    ReplyDelete
  3. jom follow instagram abe kie gak...

    zukideen

    ReplyDelete
  4. Saya dah follow.. yeah.. :D

    ReplyDelete
  5. Psst..Ayah saya aktif gila FB dia!

    ReplyDelete
  6. Btw, saya dah follow IG PCL. hehe

    ReplyDelete
  7. wahh dah ada instagram ^_^ daebak !!

    ReplyDelete
  8. Masih tidak ada akaun instagram le...dan xtau pun gunanya.

    ReplyDelete
  9. OK.. DAH FOLLOW.. :)

    ReplyDelete
  10. Wah, PCL pun ada Instagram jugak! Arol dah jarang layan Instagram sebab sekarang guna smartphone Nokia (bukan Android). Kalau ada rezeki dapat smartphone baru macam PCL, mungkin akan aktif semula. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arol..insyaAllh ada tu rezekinya nt..smartphone baru .

      Delete
  11. agaknya saya jer kot x de instagram ... huhuhuuu

    ReplyDelete
  12. Sama la, takde akaun instagram..huhu

    ReplyDelete
  13. Sebab utama nak PANTAU kak long la nie hehehe ..nak pantau anak2 ler katakan ..Ok gak tu PcL boleh la pantau kegiatan anak2 kan ..Boleh tahu aktvt diaorg ..Ok done FOLLOW

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akif Imtiyaz Lya..ya tujuannya mcm tulah tp x la sampai semua perkara kita nak sekat, x bagi dia buat.....agak la mna yg sepatutnya. OK tq.

      Delete
  14. AnonymousJune 20, 2014

    Kathy kurang aktif kat insta..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.