Memang dah lama dok perati jer..

Monday, June 30, 2014 Nazlee Ismail 12 Comments


Serius nii...pcl belum cuba !!  ; memang dah lama dok perati jer...geng blogger minum susu kambing Nutri Goat Miracle 8 dengan gaya dan caption memikat hati di Fb dan Ig mereka..teruja pon ada..tak sabar tunggu sahur esok...

Minggu lepas lagi susu tersebut dah berada di tangan pcl namun...hari ni baru dapat green light untuk mulakan projek minum susu (sahur esok) ...

tunggu lah.. pastinya ada kebaikan mengamalkan minuman/makanan sunnah nabi di bulan Ramadhan mulia ini.

instagram @nazleeismail







12 comments:

  1. Assalam ...entri ni share untuk pembaca yg tak follow pcl punya facebook dan instagram ; just makluman shj :) peace..

    ReplyDelete
  2. eceh.. nak bagi instagram sy kat pcl buleh?haha.. follow naaaa.. @mayzurakhudori

    ReplyDelete
  3. boleh la tunjukkan PCL bergambar dengan susu kambing tu .ig dah lama tak bukak..

    ReplyDelete
  4. Amboi uncle nie kes promosi ke

    ReplyDelete
  5. wow...mcm best je PCL....:DD

    ReplyDelete
  6. haah mcm best jer..

    ReplyDelete
  7. Susu kambing memang best PCL. terbaik.

    ReplyDelete
  8. wahhh PCL pon amal susu kambing nutrigoat nih..:)

    ReplyDelete
  9. Susu kambing memang sangat sedap ! tapi, Sha tak boleh minum susu :( nanti tulang reput... haih...

    ReplyDelete
  10. dah lama tak ke sini
    blog ni dah lainlah! suka tengok, nampak fresh

    saya tak penah minum susu kambing, rasa seram...hehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.