Mini Lowyat ?

Wednesday, June 18, 2014 PCL 20 Comments


Keghairahan membeli gadget semakin menjadi jadi, apa lagi dengan wujudnya 'mini lowyat' di lokasi kami ni.. Dari segi penjimatan kos, masa dan kepuasan ; tetap ada perbezaanya namun itu bukan alasan bagi shopaholic untuk setia di depan  komputer melayari web web kedai online.

"dah berpuluh unit smartphone dan aksesori sudah terjual melalui perkhidmatan 'mini lowyat' yang terwujud secara tidak dirancang...mungkin? "

Kebiasaannya kejadian serbu 'mini lowyat' seperti gambar-gambar di bawah itu berlaku  hanya pada waktu rehat sahaja..... ; tidak mengganggu sama sekali waktu kerja masing masing...; ini aku akui ...dan mereka adalah pegawai yang komited dengan tugasan memasing ..

Dalam reramai tu , aku la salah seorangnya yang dah selamat sambar satu gadget ! emmm..buat selfie macam dah jadi kemestian pulak !! haha..

ni la dia gadget ; bluetooth untuk guna bersama monopod
semasa selfie.. ~ lupa pulak nama ke benda nih :)

#harus diingatkan ....kena bijak membuat pembelian secara atas talian (online) ; jangan main serbu ajer..kitorang kat sini ada pakar tau , ... yeahh.... Shah Lowyat  terbaik !




20 comments:

  1. cm mnarik jer mini lowyat nie,
    siap ada phone lagi tue,
    harga kompom mnarik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shark; ..harga mmg best.. Blm ada kat kedai phone ..online shj.

      Delete
  2. Anak2 dok minta jugak tapi mak buat2 tak dengar kejap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. JunAina ; ..sy tgk monopod Sgt murah..rm20+/pc ..ada kawan beli..mcm2 lg.

      Delete
  3. wah!!! menarik nyer...=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. IszKha ; ..memang menarik lg kalau ongkos banyank :) ..rambang mata...

      Delete
  4. Ok tu...
    sebab kos nak ke Lowyat...jem kat jalan...masa terbuang nak cari parking...sama aja...dan kat Lowyat penuh sesak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dz ; ..parking sejam kena brp kan... mmg x cukup sejam dua dgn lenguhnya kaki lagi...haha. Berbaloi kalu kena gayanya..

      Delete
  5. Salam.

    Suka PCL ya,hehehe

    Tak jauh beza la suasana di tempat keja saya..bab membeli tu, time rehat masing2 shopping online..tpi belum smpai tahap berselfie reramai lgi,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Tinta Lana ; ..bln puasa ni dekat raya lg la kan... Meriah dgn kainbajutudungkuih raya lagi...

      Delete
  6. Anak bongsu saya yang berusia 15 tahun tu pun dah pandai bab-bab peralatan terbaru telefon pintar ni. Baru 3 minggu lepas dia beli monopod berharga RM25. Itu anak bongsu, abang-abangnya apa lagilah.... Yang susah ibu bapa, bila anak selalu merengek nak pinjam duit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. @JR ...pinjam mesti kena bayar la ..kan. Talk pepasal makbapak jadi ceti..

      Delete
  7. sempoi la broo gadget hat last tu..kecik

    ReplyDelete
  8. bagus jugak kalau ada tempat2 macam nie..tak perlu laa orang nak bersusah payah pegi lowat demi mencari satu-dua benda yang simple..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. tu best kalau dpt berselfie..
    memng puas hati :)

    ReplyDelete
  10. Wahh best2.. mudah membeli & seronok digunakan... layan.. :) :)

    ReplyDelete
  11. jimat dan mudah kalau dah ada mini lowyat tu...

    ReplyDelete
  12. AnonymousJune 20, 2014

    Wah..best ni..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.