Owh macam ni ya rasanya

Tuesday, June 03, 2014 PCL 16 Comments



...tak sempat tunggu entri WW dah esok ; lagi pun blog ni tak ikut sangat ...korang ikut ke trending Wordless Wednesday? ..ke main belasah je bila tak tau nak taip apa...

pertama kali makan..., makan pulut mangga, bukan buat sendiri ...bukan masak pulut sendiri dan bukan buah manga sendiri..tapi semuanya beli punya.

Owh macam ni ya rasanya ....lemak, manis dan tentunya sedap dan lazat! , semestinya berbeza dengan pulut durian yang jadi febret aku....

Sepinggan harganya Rm6.50 sen .. entah la , berpatutan ke tidak ? *tak pernah survey pun sebelum ni..







16 comments:

  1. wah! pulut mangga my faveret! ibu selalu buat bila sepupu balik ramai-ramai, hehe. sedapp!

    ReplyDelete
  2. Haiiiii... baru ika ingat kat mne jumpa PCL... SUPERSQUAD..... baru dtg blog PCL ni... =) kalo ad review apa2 invite la ye... heheh

    ReplyDelete
  3. Fuh nampak macam sedap...tak pernah lg merasa mangga dgn pulut...

    Entri Terkini MINDAKABUR : Google Chrome Berupaya Memainkan Video dan Audio


    ReplyDelete
  4. tak pernah pon rasa pulut mangga tau..kesian betul..huhu..
    wW ke apa ke..bantai jelah

    ReplyDelete
  5. Nampaknya kat sarawak nie memang tak de menu macam nie uncle.
    Lepas nie buat pulut quini lagi uncle.
    Kat sarawak tengah musim buah quini

    ReplyDelete
  6. salam. wahh nampak sedap

    p.s menabung lenovo :))

    ReplyDelete
  7. tak brkesempatan nk try makan lagi...tgk mmg teringin......

    ReplyDelete
  8. Saya tak pernah makan lagi cam ni.

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  9. tak pernah lagi pulut makan dengan mangga...tentu sedap kan PCL

    ReplyDelete
  10. Selalu dengar tetapi belum pernah sekalipun mencuba. RM6.50 kalau pelam harum manis, OK kot.

    ReplyDelete
  11. Pulut mangga! feveret hby Nurul ni.. memang sedap..

    ReplyDelete
  12. Ya Allah sedapnyaaa pulut mangga!!!! Terliur aihh!!!

    ReplyDelete
  13. AnonymousJune 04, 2014

    tak pernah pula kathy try..

    ReplyDelete
  14. saya tak pernah makan
    tapi ramai kata sedap =)

    ReplyDelete
  15. aku sebenarnya tak pernah makan pulut mangga nie..hehehe..bab mangga tu okay lagi cuma bab pulut tu jer aku tak berapa nak gemar..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  16. Saya tak pernah makan lagi tu PCL.. pulut durian mmg suka.. feveret...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.