PEHA BESAR? LENGAN BESAR? PERUT BUNCIT?

Sunday, June 15, 2014 PCL 22 Comments


Jika diibaratkan ia seekor ayam, maka bahagian yang paling 'best' untuk diratah ialah 'drumstick' ..close-up sikit ;  ahaha ha..tak payah lah yer.
___________________________________________

Masalah PEHA BESAR, LENGAN BESAR dan PERUT BUNCIT  pada susuk tubuh anda boleh di atasi dengan kaedah slim kan bahagian tersebut menggunakan produk My Beauty Herbs iaitu kordial SFD (Slim Fast Diet).



Fahami mengapa kita menghadapinya.
Contoh : Bagaimana SLIM-kan peha yang besar/gelebeh.

Kita pelajari struktur peha kita. Seperti gambar di atas, ada beberapa lapisan yang membentuk peha.
1) Lapisan pertama : Kulit
2) Lapisan kedua Lemak (warna kuning)
3) Muscle (warna merah)

Apabila kita makan tanpa seimbangkan dengan senaman yang berpatutan, warna kuning itu akan semakin tebal dan membuatkan bahagian badan kita besar. Kesimpulannya : Kita perlu pantau pengambilan pemakanan kita dan seimbangkan dengan senaman ringan yang berpatutan. 


Tidak boleh pantau selera mahupun tidak tahu kalori/makanan yang perlu dan tidak perlu diambil?
Mudah saja caranya  - Minum sahaja 1x kordial SFD setiap hari. SFD akan dengan semulajadi memantau selera anda, memberikan nutrisi seimbang untuk badan anda, anda akan lebih cergas, rasa sihat dan bertenaga. 

Yang bestnya - ukurlah bahagian badan anda selepas 10 hari. Anda pasti tersenyum lebar dengan kepuasan tinggi...haaa tak pecaya cubalah  ; Selamat Mencuba !

*Produk Kesihatan Untuk Lelaki dan Wanita








a) Harga Jualan SlimFast Diet RM45.00 Semenanjung Malaysia, RM49.00 Sabah/Sarawak 
b) caj pos ; Semenanjung 1-2 kotak = RM7    ;   3-4 kotak = RM9 more please ask* 
 Sabah/Sarawak 1-2 kotak = RM10   ;  3-4 kotak = RM12 more please ask* 

Pesanan boleh melalui Dropshipper My Beayty Herbs : Email : nazli.angkasa@gmail.com ,whatsaap : 0174009726 , fb pm : Nazlee Ismail (klik sini)



22 comments:

  1. wah...boleh beli ngan PCL je rupanya....ok2..nanti SA email if SA nak beli...

    ReplyDelete
  2. Uncle orng ppuan boleh try minum ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nao Mei ; cik akak jgn risau..produk terlajak laris ni sesuai utk lelaki dan wanita..

      Delete
  3. Nanti zumal pun nak order juga la :)

    ReplyDelete
  4. wah! ensem PCL..hihi..model produk ni..

    ReplyDelete
  5. wah! ensem PCL..hihi..model produk ni..

    ReplyDelete
  6. Hehehe makin kurus la PcL ..MamaD mesti tersenym bangga ..Kurus dan sihat alhamdulillah .. Jom jadi kurus ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum dpt Berat badan Ideal lg...tgh usaha ni Lya..thanks.

      Delete
  7. wah! ensem PCL..hihi..model produk ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Promo xkena bayar pun model nih..haha tq Timm.

      Delete
  8. alhamdulilah smkin hensem pcl..
    usaha mesti ada hasilnya :P

    ReplyDelete
  9. Anak no 4 saya (19 tahun)menghadapi masalah sebaliknya - peha, lengan dan perut terlampau kecil, dia dah berusaha utk menjadi sedikit gemuk tapi sampai sekarang masih kurus sangat. Ada ubat ke PCL supaya badan berisi sikit..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. JR ; Ye...ank ke dua sy tu sy beri dia makanan faveret dia...roti canai; dah warning dia .. takut jadi gemuk! tp x juga gemukk..

      Delete
  10. SAYA BADAN TAK BERISI SANGAT.. KALAU KURUS SANGAT TAK BEST PALK..

    ReplyDelete
  11. SAYA BADAN TAK BERISI SANGAT.. KALAU KURUS SANGAT TAK BEST PALK..

    ReplyDelete
  12. kena ada disiplin yg kuat ttg pengambilan makanan setiap hari...apa pun sfd terbaik. ..

    ReplyDelete
  13. Wahh.. PCL mmg dah nampak semakin kacak.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena jawab jgk komen khir ni.....alhamdulillah.

      Delete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.