PERASA RASPBERRY YANG UUUUUUMPHHHHH !!

Thursday, June 26, 2014 PCL 9 Comments

Slim Fast Diet , produk keluaran My Beauty Herbs ;

Jus Bunuh Lemak Paling Lazat...PERASA RASPBERRY YANG UUUUUUMPHHHHH......tak perlu menutup hidung lagi semasa meminumnya !



Minumlah kordial sedap ni. Saksikan sendiri bagaimana jarum timbangan menurun dan membuatkan anda lebih rasa sihat, muka terbentuk dan badan lebih Firm!

SLIM FAST DIET - Menurunkan berat dan turut memantau selera !! Pilihan yang tepat dengan pelbagai  keistimewaan antarannya ;

Mengawal paras kolestrol
Membuang lemak tidak baik sebelum sempat diserap ke dalam badan
Mengawal glukos darah
Membuang toksin dari kolon
Melegakan sembelit
Meningkatkan metabolisma


a) Harga Jualan SlimFast Diet RM45.00 Semenanjung Malaysia, RM49.00 Sabah/Sarawak 
b) caj pos ; 
 Semenanjung 1-2 kotak = RM7  , 3-4 kotak = RM9 more please ask* 
 Sabah/Sarawak 1-2 kotak = RM10 ,  3-4 kotak = RM12 more please ask* 

 Tunggu apa lagi buatlah pesanan melalui Dropshipper My Beayty Herbs : 

Email : nazli.angkasa@gmail.com 
whatsaap : 0174009726 
fb pm : Nazlee Ismail (klik sini)


---------------------
Q ; nak tanya cara terbaik minum SFD dlm bulan puasa ..minta cadangan sis MBH ?
A ; Hai sir, boleh minum semasa buka puasa atau semasa mengambil sahur ya.
Q ; .. takut sebab siang hr berlaku kekurangan air dlm badan kalau makan selepas sahur. (info).
A ; Sir ambil masa buka puasa...




9 comments:

  1. Berat dah turun tapi buncit. Camana nak buat? Hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba SFD dan buat sit-up dan senaman ringan secara disiplin..insyaAllah. Testimoni dah ada.

      Delete
  2. Wah wah wah ..TERBAIK ..boleh cuba boleh cuba..

    ReplyDelete
  3. cantiknya rumah baru..berseri jer agh tgok..

    ReplyDelete
  4. macam jus.. mesti sedap dan wangi je rasanya..:)

    ReplyDelete
  5. teringin jugak nak try nie..

    ReplyDelete
  6. Perghh..cam sedap je. Teringin pulak nak merase, tapi ni nak puase dah.. Acano tuh? Muehehee

    Btw hi, ana balas kunjungan. ^_^

    ReplyDelete
  7. mcm sedap je...mcm nk try je..huhuhu

    ReplyDelete
  8. Wah... Lagi syok lah diet tu..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.