PERTANDINGAN BLOGKU TERBAIK! BERSAMA TEAOAIS.COM

Monday, June 02, 2014 PCL 6 Comments




 SALAM PERKENALAN DARIPADA BLOG PENGANJUR IAITU TEAOAIS.COM. ..yeah salam bersambut ukhuwah bertaut ..maka dengan itu juga, kita sebagai blogger sangat-sangat mengharapkan.. ya / tidak ?

korang jangan risau untuk join ; semua blogger adalah layak untuk menjadikan blognya blog terbaik . Ya ini adalah Pertandingan Blogku Terbaik ! klik banner tu..mudah ajer untuk join .

ada hadiah untuk anda yang betul-betul layak ; *menarik.

TEMPAT PERTAMA : RM500.00 TUNAI
TEMPAT KEDUA: RM300.00 TUNAI
TEMPAT KETIGA: RM100.00 TUNAI
DAN 10 HADIAH SAGUHATI DISEDIAKAN BERNILAI RM10.00 SETIAP SATU.




Kenapa Blog PCL [www.nazlee.com] TERBAIK dari Blog-blog lain ? ...meh nak cerghita sikit :)

Sebelum tu kenali siapa pemilik blog ini ;  Nazlee Ismail aka PakcikLie aka PCL Blogger. Berasal dari Parit Buntar Perak. Lebih suka dikenali sebagai Blogger PCL ; singkatan dari perkataan PakCikLie... ada seorang blogger yang memulakan panggilan tersebut iaitu Blogger SZ aka Puan Dr Suzie ; okay saya letak linknya.. terima kasih kerana mencetuskannya..

PCL bukan blogger sepenuh masa tetapi sedia memberikan komitmen jika dijemput ke majlis/event yang membabitkan blogger/media . * insya Allah jika bersesuaian.

Konsep blog PCL lebih kepada LIFESTYLE AND PARENTING BLOGGER, REVIEW,TRAVEL agent dan ADVERTORIAL .

Pemiliknya bekerja sebagai penjawat awam dan tinggal di Banting Selangor. Berkahwin dan mempunyai 2 cahaya mata putri benama miss Nina dan miss Hanis (model dan inspirasi untuk blog utama). Anda dijemput singgah baca dan komen di blog lain juga iaitu blog [http://gelagatorang.blogspot.com].    Gelagat Anda Diperhatikan di sana , terima kasih...blog tersebut baru sahaja diaktifkan,  namun Blog Utama saya [www.nazlee.com] adalah yang terbaik kerana ;

Terbaik kerana perkongsiannya... Entri  Blog PCL yang mana kebanyakkannya menyentuh lebih dekat kepada kehidupan kekeluargaan, masyarakat dan umum... dengan tema 'Jadilah Orang Yang Paling Bahagia' , 'Mencari Bahagia' dan seumpamanya tetang kebahagian dunia akhirat.

Prinsip umpama seekor lebah yang menyantap makanan yang baik dan mengeluarkan sesuatu yang baik pula. Bila hinggap di atas dahan , dahan tidak dirobek sama juga bila hinggap di atas bunga , bunga juga tidak rosak malah memberikan manfaat lagi. Prinsip dan konsep sebegini ditekankan untuk memberi kepuasan kepada diri dan juga pembaca yang setia bertandang.

Persembahan entri serius disampaikan secara santai mampu memikat hati pembaca , anda singgah selalu anda tahulah macam mana...

# saya tak malu kerana Blog PCL punya hala tuju .
# saya tak rasa kalah kerana Blog PCL perlu terus melangkah.



MEMERIAHKAN LAGI SUASANA BLOGGING ; JOM SERTAI KAMI SEBELUM TARIKH TUTUP PERTANDINGAN PADA 30 JUN 2014.










6 comments:

  1. salam pcl..

    lumayan juga hadiahnya..semoga berjaya..

    p/s tak lah mahal sgt..dlm rm100 ke rm160..budak mcm muhammad tu agak mahal sikit ..kat tgkt bwh pun rambang mata tgok..boleh dpt dlm rm90 ke rm80

    ReplyDelete
  2. Assalam PCL & mamaD,
    Allahuakbar...terima kasih masih ingat mak encik (blogger yang sudah hampir bersara awal! ;p)

    ReplyDelete
  3. Assalam PCL & mamaD,
    Allahuakbar...terima kasih masih ingat mak encik (blogger yang sudah hampir bersara awal! ;p)

    ReplyDelete
  4. Segmen yang TERSANGAT baik untuk disertai..

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan lagi PCL... semoga terus melangkah, bertuah & terus berjaya... aamiin.

    ReplyDelete
  6. Salam kenal...tak salah kita menilai blog sendiri..dari situ kita tahu kelebihan dan kelemahan blog kita..good luck ya ;)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.