Selfie bersama Angah Judin dalam program rakaman takbir raya ..

Thursday, June 12, 2014 Nazlee Ismail 13 Comments

..ada juga rakan se agensi merangkap rakan blogger aku di program rakaman takbir raya JAKIM/RTM pagi tadi..., sempat berselfie dengan Angah Judin, mungkin ramai geng blogger terutamanya KBBA .. (Kelab Blogger Ben Ashaari) sudah mengenalinya.. Beliau bertugas di kampus di Kuala Lumpur.

PCL bersama Angah Judin
pcl di depan bersama staf Angkasa
Angah Judin ...juga di depan bersama staf Angkasa

..pagi lagi dari pejabat Angkasa, Banting menuju ke JAKIM, Putrajaya...sampai kira-kira pukul 9 lebih...sarapan dan touch-up muka lebih kurang oleh  juru make-up..terus kami ke set rakaman..., tak mudah rupanya 'kerja' dorang... kena banyak kali testing...tapi segalanya berjalan dengan lancar..

Vokalis mengetuai takbir raya hanya diperlukan dua orang sahaja... seorang dari Imam Kampung (Kampung Sungai Lang Tengah, Banting) dan sorang lagi Ketua Pengarah ANGKASA..., back-up  tak dapat mangalunkan suara , hanya sekadar back-up sahaja :(   ...penat test vokal dalam kereta sorang-sorang dari semalam lagi..kah..kah.. ;)

Apa pun semuanya berjalan seperti yang dirancangkan...bagi yang hendak menyaksikan di TV siarannya adalah pada malam (hari Raya) ..raya puasa dan juga raya haji turut disiarkan berulang kali kata penerbit..di RTM ye.. :)

Program tamat sebelum 12pm dan kami dijamu makan tengahari sebelum balik ke pejabat .





13 comments:

  1. wahh.. nanti malam raye ade la muke pcl kan..hihi..

    ReplyDelete
  2. hamboihhh kemain lg PCL... takbir raya dah dia ya ;-) hihihihi.... nih tak sabar nak dengar PCL ber-takbir malam raya nati nih hahaha,......

    ReplyDelete
  3. Kenal2... Tapi tak pernah jumpa lagi Angah Judin tu Encik Nazlee. Wa... bestnya masuk TV... Makin ramai warga blogger ke TV dan majalah juga akhbar. Hebat jadi blogger kan? Tahniah ya ^__^

    ReplyDelete
  4. Sama-sama hensem....Wajah PCL dan AJ nampak seperti seiras, ada pertalian darah ke... atau sepusat sepusing mak bapa lain-lain...hehehe..

    ReplyDelete
  5. Wahh menarik... Tahniah PCL, pengalaman yg manis & menggembirakan.. pastinya seronok raya ni bila PCL bertakbir bersama2 dgn yg lain.. :):)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum PCL...wah bagus ni raya nanti boleh la tengok PCL bertakbir raya yer..

    ReplyDelete
  7. Wah, dah siap rakam takbir dah... Cepatnya nak posa n raya balik. Masa bergerak pantas!

    ReplyDelete
  8. TAK SABAU NAK TENGOK PCL RAYA NANTI KAT TV..

    ReplyDelete
  9. TAK SABAU NAK TENGOK PCL RAYA NANTI KAT TV..

    ReplyDelete
  10. TAK SABAU NAK TENGOK PCL RAYA NANTI KAT TV..

    ReplyDelete
  11. Insyallah, kalau ada kelapangan di malam raya nanti boleh tengok PCL takbir raya di tv. :)

    ReplyDelete
  12. wah malam raya nanti keluar muka kat TV.. tak lama lagi jadi blogger retis.. Insya Allah. kekekekke

    ReplyDelete
  13. Ahakass wlupun backup je kat belakang klau x ada mmg x menjadi takbir raya tu, x meriah nanti. Wahhh glamourlah masuk tv nanti nk skodeng :-)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.