Semangat nak Takbir !

Thursday, June 12, 2014 Nazlee Ismail 5 Comments

..ye awalmya pcl sampai opis pagi ni.. okay, hari ni ada rombongan Raya ke JAKIM, ..program rakaman Takbir Raya !


semangat tu terlebih..macam nak pegi nikah pulak !. mamaD pepagi dah pos wall fb dia.. "..butang baju abang mana pah ?" hahaha...macam bisalah kan..selalu baju butang tak kejumpaan pepagi ni.. well..

ok bai ...


5 comments:

  1. saya pulak tak sabar nak beraya...hehehe

    ReplyDelete
  2. wah!!! smart & bergaya PCL...
    =)

    ReplyDelete
  3. Wahhh PCL... segak bergaya la! risau mamaD.. ahaha

    ReplyDelete
  4. SELAMAT HARI RAYA PCL.. :)

    ReplyDelete
  5. Wahh segak & bergaya.. :) :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.