Susu Kambing !

Friday, June 20, 2014 PCL 25 Comments

..alhamdulillah yang dinantikan sudah ada di tangan;  terima dengan selamatnya #ngm8 nutri goat !

Yeah...sat lagi nak balik rumah , masalahnya nak kendong mendalah tu naik basikal.. haha camana tuh!

OK ! ..kekal aktif selalu..

Alahhh... 2 kotak susu kambing jer pon..bukannya nak tanggung  kambing sekor !! wakaka..




25 comments:

  1. jangan lupa share dengan kami tentang susu kambing tu ye PCL

    ReplyDelete
    Replies
    1. KSD ; mesti share punya... tunggu tau.

      Delete
  2. Replies
    1. baru sampai Ija, ...sy belum cuba lg ..x sabar nih :)

      Delete
  3. Selamat Minum Susu kambing hehehe ..Alah bukan berat pon kan gemdong jer la kat belakang hahaha ..kalau tak pon ikat jer kat hendal basikal tu ...Kuakuakua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lya; nak ikat kambing ke kotak susu kambing? ;)..

      Delete
  4. wah minum susu kambing pulak..selamat mencuba..nanti share..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mar ; boleh...tggu posting reviewnya :) insyaallah.l

      Delete
  5. Amboi PCL.. diet dah, susu kambing pulak.. kuat, halus mulus la pasni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Khamsi ; ..tang halus mulus tu yg xleh nk janji..wakaka..

      Delete
  6. susu kambing susu no2 terbaik selepas susu ibu.
    salam singgah. www.irrayyan.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Irrayan ; t.kasih singgah ..susu binatang terbaik..kambing.

      Delete
    2. irra amalkan susu kambing segar..yang segar ni xyah risau pasal bahan lain dalam susu..sebab anak ekzema, all ingredient kena alert..boleh tgk entry pasal susu kambing :)
      http://www.irrayyan.com/2014/06/ekzema-khasiat-susu-kambing.html

      Delete
  7. Susu kmbing kat rumah ni 2 kotak xminum. Hahaha.

    ReplyDelete
  8. Dia orang kata ok sus kambing ni...

    ReplyDelete
  9. wahh nanti buat review sikit ye

    ReplyDelete
  10. Susu kambing.. menyihatkan.. :)

    ReplyDelete
  11. AnonymousJune 22, 2014

    wah..blog wajah baru la..

    ReplyDelete
  12. Mcm tahu2 ja. Muz tgh skodeng susu ni. Share nanti, especially bau dia.. Hehe. Teringin nak cuba, diorg kata kalau minum susu ni dah kenyang, nak tahu juga, kalau betol boleh tahan lapar, boleh minum time sahur..Hehe

    ReplyDelete
  13. Walhal susu kambing sangat banyak khasiatnya. Masalahnya harga agak mahal untuk diminum sendiri. Nak beli kambing sendiri ok kot..hehe

    ReplyDelete
  14. Dah tukar template baru ye PCL^^.. susu kambing terbaik selepas susu ibu :D

    ReplyDelete
  15. apa kelebihan susu ini bro

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.