Tinggalkan jejak korang...ayat simple pun tak apa..

Saturday, June 07, 2014 PCL 18 Comments


...bersiaran di luar kawasan kebiasaan @rumah kak ipar.... tapi best sini wifi laju. , dari tadi duk bau nasi lemak dari dapur...sejak dua tiga hari ni memang berlemak ...tak sempat nak ke gym or berjogging...habis la akuuu !!

malam ni ada jemputan #foodreview buffet Ramadhan plak kat Bangi , alhamdulillah....tulah kan , itu hari nak sangat...kan dah dapat...okay tu cerita malm nanti.

ni cuma nak habaq kat korang semua pembaca kat sini... perasan tak ?? kotak komen g+ blog ni dah tak kelihatan di sini.... sedih jugak la sebab aku sangat suka ping di google plus plugin niii...


Google plus comment box ...ada masalah?


nak bertanya , nak merujuk... nak mengadu serba tak kena...tak tau mana hala nak tuju....lantak lah nanti lambat sikit google ok lah agaknya...harapan positif la kan.

aku tak kisah sebab masih ada 2 lagi kotak komen yang korang boleh tinggalkan komen..bagi yang suka komen-komen di sini.

jadi sementara tak nampak g+ punya kotak komen...pembaca sekalian gunalah apa yang ada, kalau boleh jangan la jadi silent reader sangat...

#tinggalkan jejak korang...ayat simple pon tak apa..

ok bai !




18 comments:

  1. Tapi via mobile ok je...

    ReplyDelete
  2. Silent reader..saya la tu.. ^_^

    ReplyDelete
  3. Semoga dipermudahkan semuanyya & harap2 cptlah ok balik. Sy ingat line sy yg berat sbb kdg2 klu line slow mmg komen g+ lambat sgt nk keluar. All the best utk foodreview tu juga ye.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq khir..always come to support my blog..tq..tq.

      Delete
  4. Saya berminat untuk bertukar link dengan Nazlee.com. Sudah dipautkan di ruangan BLOGLIST Sentiasapanas.com. Mohon perkara sama jika sudi..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. orite..blh jer nt sy update bloglist pcl. tq.

      Delete
  5. Tak ada kotak komen google+ pun tak per...kotak komen ini ada, Ok lah tu....
    (Mula2 bila tak dapat kotak komen google+ ingat berokband saya bermasalah, rupanya masalah ada di tempat lain..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah masih boleh tinggalkan komen ; maaf atas kesulitan yg masih dalam siasatan. Tq JR.

      Delete
  6. Lemak boleh jadi penebat haba tu...sejuk2 tak payah guna selimut kikikiki :D

    ReplyDelete
  7. Nak komen kat sin i jugak la ..hehehe ..ni boleh kira la Lya komen kat kotak komen ni ..biasa kat G+ ..hehehe ..arini raser lainla pulak bila komen hahahaha ..padahal takder apa pon komen kat maner2 tapi bila hati dah suka kat situ makan kat situ jugak la komen ..

    ReplyDelete
  8. hehehe..husna kejap2 komen guna g+, kejap2 guna komen box..tak pe kot noh?? :p

    ReplyDelete
  9. Salam hujung minggu PCL..What happen to your Google+ comment?

    ReplyDelete
  10. DAH TINGGALKAN JEJAK.. :)

    ReplyDelete
  11. Salam hujung minggu PCL

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.