Balik kampung ...macam sempoi je kali ni..

Thursday, July 24, 2014 PCL 20 Comments

Alhamdulillah..

Malam tadi sampai dengan selamatnya di kampung halaman ; Parit Buntar Perak.

Sempat singgah dulu, cuci mata tengok orang membeli belah di Pusat Bandar sini. ..saja nak sesak sesakkan keadaan .

Syukur alhamdulillah.. apa yg dirisaukan pasal mengantuk masa memandu telah aku lalui..tak ada langsung rasa mengantuk tu lagi. Tidur kena cukup sebelum kita hendak memulakan perjalanan...dan co pilot kena banyak bercakap dengan kita..tu biasa kan!

Alhamdulillah..alhamdulillah..
Malam nanti pulak nak gerak ke Sungai Petani selepas tarawih di sini.

Mak ; jamu lauk kampung sedap masa bersahur subuh tadi..

Balik kampung ...macam sempoi je kali ni sebab ambil cuti awal dari kawan kawan lain..

#selfie pepagi..itu memang untuk  kerja blog/ig/fb....entah la macam sempoi je pepagi hirup udara nyaman di kampung.


20 comments:

  1. alhamdulillah selamat dah sampai ye

    ReplyDelete
  2. waaaaaa syoknye PCL..rindu nak balik utara :((
    selamat hari raya PCL..mesti nyaman je kan kt kg..dengan udara segar,padi menghijau,eh ada padi lg ke?
    kikiki

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah selamat sampai

    ReplyDelete
  4. Kita pon teringat dahh kat kampung ni .Tak sabarnyerr nak balik kampung

    ReplyDelete
  5. Wah wah wah SELFIE memanjang ,...........PcL salam untuk MamD , Nina & Hanis ya .Selamat Hari Raya tuk PcL & family

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah dah sampai kg...

    ReplyDelete
  7. huhuhu...
    x aci ni abah selfie sorang2.
    x complete ni.
    kena ada anak dara baru happening selfie ni.

    ReplyDelete
  8. kampung parit buntar kat mane? tak terjah mydin baru ke? hikhikhik..

    ReplyDelete
  9. awalnya cuti.. ok..selamat berpuasa dn selamat hr raya..

    ReplyDelete
  10. Nikkkmatttnyaaaaaa....balik kampung...

    ReplyDelete
  11. Jom raya kat alor star hehee

    ReplyDelete
  12. salam. alhamdulillah..sudah selamat sampai..sy sabtu baru dapat balik kampung..esok masih kerja :(

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah...dah selamat balik kampung. Kampung saya di Penang, pagi Raya baru nak balik...

    ReplyDelete
  14. bestnya balik kg awal tak JEMMED...

    ReplyDelete
  15. Mai la beraya rumah Kak Azie nanti ya PCL...

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah perjalanan baik baik je..seronoknya berada di kampung..fresh air :)

    ReplyDelete
  17. wah kemain dah sampai kampung ek... jeles jeles.. kite tengah keje lagi ni.. selamat hari raye

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum pcl. wahhh dah sampai ye. esok malam sheila baru dapat balik kampung. heee tak sabar tapi nervous nak bawa baby first time jalan jauh ke Johor ~~~

    ReplyDelete
  19. salam. singgah sini sebelum bercuti raya esok hehe

    salam jumaat & selamat hari raya serta salam kosong kosong hee ^_^

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.