Info Slim Fast Diet dan cara pengambilan

Thursday, July 10, 2014 PCL 2 Comments


Slim Fast Diet My Beauty Herbs

Q&A Informasi Slimfast Diet dan Cara Pengambilan ;

Umur berapakah yang sesuai untuk mengambil Slimfast Diet?
Slimfast Diet sesuai untuk para pengguna yang berumur 18 tahun ke atas serta ia sesuai untuk lelaki dan juga perempuan. Berat yang melebihi 75kg disarankan mengambil 2x sehari sebelum makan sarapan atau tengah hari atau malam. Berat yang bawah 75kg boleh ambil sekali sehari sahaja.

Berapa lama untuk saya melihat kesan selepas pengambilan Slimfast Diet?
Ianya bergantung pada kadar metabolisma seseorang, puratanya seseorang itu akan dapat melihat penurunan selepas pengambilan sekotak Slimfast Diet dan pengurangan ukuran pinggang dapat dilihat.

Berapa banyakkah kadar penurunan berat badan ketika pengambilan Slimfast Diet?
Jika mengambil Slimfast Diet pada kadar yang disarankan beserta diet menu yang sihat, anda boleh melihat penurunan 6-8kg dalam tempoh tertentu. Manakala purata testimoni kami turun 1-5kg untuk sekotak slimfast.

Selepas mendapat berat badan yang ideal, perlukah saya meneruskan pengambilan Slimfast Diet?
Selain untuk penurunan berat badan, Slimfast Diet berkesan di dalam pembersihan kolon secara sihat dengan adanya Oligo, Ekstrak Cassia Augustifolia dan Psyllium Husk. Disarankan pengambilan Slimfast Diet 3-4kali seminggu selepas mendapat berat badan yang di idamkan.

Adakah sebarang pantang larang yang saya perlu ikuti semasa pengambilan Slimfast Diet?
Slimfast Diet adalah berasaskan formula organik, jadi tiada sebarang pantang tertentu yang harus diikuti semasa pengambilan Slimfast Diet. Walaubagaimanapun kurangkan pengambilan makanan berlemak, berminyak, susu, gula serta karbohidrat. Selepas minum Slimfast, anda akan merasa kenyang dan tidak perlu untuk makan banyak cukup sekadar mengalas perut.

Perlukah saya minum banyak air ketika pengambilan Slimfast Diet?
Anda disarankan minum banyak air kosong dalam 2-3 liter untuk memudahkan proses pembuangan toksin dari badan dan lemak yang dibakar dapat keluar melalui kencing dan peluh.

Bolehkah saya mengambil Slimfast Diet bersama dengan ubatan hospital yang lainnya?
Slimfast Diet boleh dimakan bersama ubatan hospital atau suplemen kesihatan yang lain. Walau bagaimanapun anda dinasihati merujuk dahulu kepada doktor jika anda mengalami penyakit yang serius.

Bolehkah ibu mengandung mengambil produk Slimfast Diet?
Slimfast Diet tidak sesuai untuk para ibu mengandung tetapi ia boleh diminum oleh ibu yang menyusukan bayi.

Adakah berat badan saya akan naik setelah berhenti minum Slimfast Diet?
Berat tidak akan naik melainkan tidak menjaga pemakanan anda.

Bolehkah wanita mengambil produk ini semasa datang period?
Boleh, tiada masalah.

Berapakah isi sekotak dan perasa Slimfast Diet?
Isian satu kotak adalah 10 sachet yang mana untuk 10 hari pengambilan. Manakala perasa adalah raspberry yang sangat sedap.

Berapa Harga Jualan Slimfast Diet?
Semenanjung RM45 , Sabah Sarawak RM49

Berapakah Postage yang perlu dibayar?
Semenanjung  : 1-2 kotak rm7, Belian 3-4 kotak rm9
Sabah/Sarawak  : 1-2 kotak rm10, Belian 3-4 kotak rm12
*dalam satu pembelian qty melebihi 4 kotak ;  pos caj akan dimaklumkan kemudian.

#Wassap saya untuk pembelian SFD : 017409726 


2 comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.