Keriangan dua beradik..

Monday, July 07, 2014 PCL 9 Comments

Nina dan Hanis ....dua hari bersama sempat bergurau tak kira..mula keluar langkah dari rumah dah menggaya aksi selamba selfie...henfon abah jadi mangsa !

Petang kelmarin ; kami ke #BGR  iftar beramai dengan maktok dan keluarga kakak ipar. ~ *memang beramai sungguh suasana..dah macam pasar borong pulak jadinya.

Okay ; aku tak mau cerita pasal makan .. tapi nak maklum saja sebagai tanda ucapan terima kasih kami kepada penaja vaucher iftar kami...alhamdulillah, semoga terus maju Bangi Golf Resort #bgrmakanansedap

Balik cerita pada 2 budak pompuan kami tu..  Emm tengoklah gelagat depa melalui gambar..
MamaD geleng kepala tapi sesekali layan jugak selfie..mana leh tengok je.

Aku... Sesekali nak rebut henfon #Honor3c yang menjadi keasyikan depa bergambaq ; tak sempat nak berwasap dengan geng blogger aku..huhu

#Honor3c Huawei punyai spesifikasi kamera yang sempoi..harga berbaloi murah tak jual di kedai-kedai : aku beli online sahaja melalui mini low yat yang pernah aku ceritakan..ingat? 
Kualiti tiptop! ..boleh google specs honor3c kalau nak tau lebih ler...*henpon murah jer ponn..

Front camera : 5 megapixel
Rear camera : 8 megapixel

Banding dengan henfon memasing yang depa guna sekarang ni...samasung dan sony.
Lanyak sampai habis kodak ! #ehhh :)
Lanyak sampai habis bateri daaa..
dah start selfie..sampai ke destinasi ...maktok teringin jugak !
sapa kata mamaD tak suka selfie...hah !
guna lens pinjam kazen depa punya..
sementara tunggu abah n pakngah makan 2nd n 3rd round..hahaaa..
pic ni masuk insta akak nina...gila ramai dia punya follower..bajet retis dah #ehh @ninanazli
santapan last sekali...udang bakaq !
abah pening nengok gelagat anak suka selfie macam abah depa jugak !
...tapi abah hangpa kena tau...selfie #abahselfie untuk projek blog tau !

9 comments:

  1. Suka tengok dua beradik ni... manis je muka tu :)

    ReplyDelete
  2. Siapa yang ajar hahah

    ReplyDelete
  3. Sekali sekala..rencah kemesraan dua saudara..dunia till jannah..

    ReplyDelete
  4. Memory hp mesti penuh dengan gambar selfie jer...ahahahahaha... :D

    ReplyDelete
  5. wah!!! ni lah dia penangan #selfie
    =D

    ReplyDelete
  6. sakan berselfie selagi tak habis bateri kan..hee..takpe power bank ada :)

    ReplyDelete
  7. bila adik bradik bjumpa mmg mcm tu lah rupanya..hehehe..

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum...PCL,

    wahhh,... dua beradik nie selfie sakan kan... pape . Moga hubungan adik beradik nie riang ria selalu,...

    mselim3

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.