NUFFNANG CPUV ; tengah galak !

Wednesday, July 30, 2014 PCL 15 Comments

Assalamualaikum...

Susah nak dapat dan saksikan kegalakkan CPUV Nuffnang yang berlaku di musim cuti ...
Maksud aku ; ramai blogger cuti blogging...cuti buat entri di blog masing masing.

Kepada blogger yang sentiasa perihatin dengan advertiser nuffnang ni ..anda memang la selalu dok bukak check tengok apa perkembangan terkini kan?

Sesuatu yang sering terjadi ...bila blogger rajin update..blognya akan jadi perhatian para pengiklan walaupunn...haha walaupun orang tak ramai yang sudi singgah baca di waktu ini..

Blog jadi sunyi sepi..aku akui, aku juga begitu....maklumlah kan , salah satu punca line internet lembab, blogging guna handphone...susah dan kebanyakan blog memang tak mesra iklan...entah la..blog ini pon aku sendiri tak pandai nak buat .

Jadi...kesimpulannnya, siapa rajin dia ada peluang @ anda buat anda dapat..dapat menarik perhatian mereka..

Terima kasih nuffnang !.


15 comments:

  1. tahniah bro...minggu yang amat mencabar sekali kerana hampir ketiadaan pelawat singgah di blog..

    Entri terbaru saya dalam Blog Hero Borneo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Hanafi..kena kuatkan semangat blogging di damping meriahnya raya..selamat hari raya dan terima kasih singgah baca di blog ni.

      Delete
  2. Tahniah.. Selamat Hari raya PCL..

    ReplyDelete
  3. huhu mmg mencabar.. selamat hari raya dan tahniah.....



    http://electricalsembangkosong.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teroma kasih Noah..slm hr raya...teruskan blogging dgn ikhlas.

      Delete
    2. Teroma kasih Noah..slm hr raya...teruskan blogging dgn ikhlas.

      Delete
  4. tg raya2 semakin glap plak cpuv sampai... selamat hari raya pcl :)

    ReplyDelete
  5. AnonymousJuly 31, 2014

    Wah..banyak on going tu..masyuk..

    ReplyDelete
  6. Tahniah.. byk tue dok ongoing.. =D

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. Rezeki.. Bnyk yng on going tu.. Sy update pun pkai fon je..

    ReplyDelete
  8. woww..inilah habuan nya bg mereka yg rajin update tak kisah cerita apa pun..tanpa had :-)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.