Perut semakin tegang dan susut ..

Thursday, July 03, 2014 PCL 10 Comments



slim dengan Slim First Diet ~ PCL

# SLIM FAST DIET, KURUS LANGSING, MENGENYANGKAN, BERTENAGA - Hanya segelas sahaja setiap hari. *(waktu berbuka puasa)


a) Harga Jualan SlimFast Diet RM45.00 Semenanjung Malaysia, RM49.00 Sabah/Sarawak 
b) caj pos ; 
 Semenanjung 1-2 kotak = RM7  , 3-4 kotak = RM9 more please ask* 
 Sabah/Sarawak 1-2 kotak = RM10 ,  3-4 kotak = RM12 more please ask* 

 Tunggu apa lagi buatlah pesanan melalui Dropshipper My Beayty Herbs : 

Email : nazli.angkasa@gmail.com 
whatsaap : 0174009726 
fb pm : Nazlee Ismail (klik sini)


---------------------
Q ; nak tanya cara terbaik minum SFD dlm bulan puasa ..minta cadangan sis MBH ?
A ; Hai sir, boleh minum semasa buka puasa atau semasa mengambil sahur ya.
Q ; .. takut sebab siang hr berlaku kekurangan air dlm badan kalau makan selepas sahur. (info).
A ; Sir boleh ambil masa buka puasa...




10 comments:

  1. as salam. tahniah PCL! abe kie mmg sedia susut bila puasa di.bln yg mulia ini...b4 puasa 79..rasanya pd 1 syawal ni jd 75 kot? skrg ni pun dah longgar seluar. huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Amboi, kira raya ni PCL six pack ler ni? Hehe...

    ReplyDelete
  3. raya nty bolehlah pakai bju ketat sikit biar otot.. xgitu PCL.. hehe

    ReplyDelete
  4. Slim slim lah raya nie kan uncle pcl hihi

    ReplyDelete
  5. wahh dah jadi pengedar ?? terbaiklah

    ReplyDelete
  6. Bagus ni. Belum pernah mencuba. Nanti kena cuba ni.

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  7. boleh dh pasni g gym,
    hehehe..
    8pax terus lepas nie.

    ReplyDelete
  8. Menarik ni... all the best PCL.. :)

    ReplyDelete
  9. menarik sungguh,...rasa nak mencuba je...hehehehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.