Promosi Pelancongan 2014 : 3H2M HAT YAI / SONGKHLA

Friday, August 22, 2014 PCL 22 Comments


Jom jalan jalan kami menawarkan pakej percutian bajet mampu ;

3H2M HATYAI/SONGKHLA TARIKH : 24.10.2014 - 27.10.2014
RM 380/SEORANG DEWASA
RM 280/SEORANG KANAK KANAK

*kanak (4-12 tahun)

Hat Yai Thailand ~ MsgTravel Transport


PAKEJ :
BUS PERSIARAN -KLG/S.ALAM -HATYAI
HATYAI-KLG/S.ALAM
HOTEL 2MALAM
TOURIST GUIDE
INSURANCE
MAKAN TENGAHARI 2X 1 DI HATYAI 1 DI SONGHKLA
1/2 DAY TOUR @ HATYAI
1 DAY TOUR @ SONGKHLA

TEMPAT DI LAWATI :
NORA PLAZA@HATYAI
RENU KOOYO@HATYAI
PERUSAHAAN MADU ASLI@HATYAI
MUSEUM 3D@HATYAI
LARGEST NIGHT MARKET@HATYAI
CHANGPUAK CAMP@SONGKHLA
ICE DOME RUMAH ICE@SONGKHLA
SAMILA BEACH@SONGKHLA
TANG KUAN HILL@SONGKHLA
FLOATING MARKET@SONGHKLA

SEGALA TICKET MASUK, MAKAN PAGI DAN MALAM ATAS KOS SENDIRI.

TERBUKA KEPADA INDUVIDUL, FAMILY TRIP, COMPANY TRIP, REUNION.

Berminat sila hubungi/wassap : Nazlee @ PCL : 0174009726




22 comments:

  1. macam menarik je....SA rasa macam nak join plak...

    ReplyDelete
  2. Menarik nie ..terbaik la PcL sudi berkongsi info

    ReplyDelete
  3. whoaaaa...baru terfikir2 dengan encik tunang nak honeymoon dekat thailand (krabi)...pastu orang kata kat hat yai ni syok shopping2..heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. *honeymoon lepas kahwin

      Delete
    2. bila dah tiba masanya , jgn lupa ..pls contact pcl eh...Affy Afiqah.

      Delete
  4. Salam Ramadhan & Salam Perkenalan..
    Nanti jemput join GA saya ye :)
    http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
  5. ida suka hatyaiii, makanan dia sedap ah!

    ReplyDelete
  6. Bro... ni serius aku ngan cheq eem nak join... camner tu nak booking slot tuk kitaorg.... :D

    ReplyDelete
  7. best tpi kekangan masa lagi

    iman tag http://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  8. seronoknya..tapi tu la, kalau bab percutian ni, nak kena rancang dgn betul sbb hubby saya musician. time kita cuti dia ada job. so, kalau cuti2 tu kebanyakannya tak dirancang. huhuhu

    ReplyDelete
  9. paling lewat bila boleh confirm? macam dan je.. hmm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Khamsi ; boleh sahkan 1 bulan sebelum tarikh percutian. (dalam kes 3h2m Hat Yai ni adalah sebelum 24/9/2014)

      Delete
    2. Menarik.. insyaAllah :)

      Delete
  10. Wah wah wah ..TERBAIK la PcL

    ReplyDelete
  11. menariknya pcl..
    tambah2 dpt2 cuti2 dgn geng bloggers..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.