Promosi Percutian : One Day Trip Padang Besar & Gua Kelam

Tuesday, August 05, 2014 PCL 11 Comments

Tarikh Percutian : 29 - 30 Ogos 2014
ke Padang Besar & Gua Kelam (PERLIS)

RM100 sahaja  / seorang dewasa  (kekosongan 15 seat) 10 kekosongan* update 05/Ogos

Padang besar :- Shopping comforter.. Periuk kuali belangga, Kain baju,  Handbeg dan sebagainya.
Wang Kelian - Pasar pagi  ~ *aktiviti tambahan
Gua kelam :- Menaiki train megelilingi gua,  Menikmati panorama alam semula jadi
Perushaan Jeruk Madu Pak Ali (memborong pelbagai jenis jeruk) ~ *aktiviti tambahan

Masih ada kekosongan 15 seat (sila buat tempahan segera) Tarikh Percutian : 29-30 Ogos 2014

Sila hubungi ; wassap saya Nazlee / PCL  0174009726 untuk tempahan segera .

p/s ;   makan pagi, tghari, malam dan ticket masuk gua kelam adalah tanggung sendiri.


Pic Gua Kelam screnshot frm google
Pic Padang Besar screenshot frm google







11 comments:

  1. menarik ni..bolehlah tanye husband nanti :)

    ReplyDelete
  2. best ni PCL! tp tarikh tu benar2 da kompem ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah kompem tu lah tarikhya...penuhkan seat yg berbaki.

      Delete
  3. Assalammualaikum ... PCL,

    wahh best gak dapat gi trip ke gua kelam dan padang besar nie...... Pernah gi masa kursus di Perlis. Tpt nie memang best...

    mselim3

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum pcl, berkenannya nak pergi.. tapi 31st August tu bestfriend nikah.. kena tolong majlis dia. huwaaa teringin sangat pergi Padang Besar ni.. murah2 ek barang kat sana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye Sheila..memang murah2 la..., neat trip la kalo ada lg sy rojer. Ke Hat Yai x nak ke....sheila dah selalu kan ke sana ?

      Delete
  5. Replies
    1. sy tak ikut sekali ..Padang Besar dah selalu pergi.

      Delete
  6. Niat tu mmg nak join tapi dah banyak sangat plan kitaorg ni....ekekekekeke... :D

    ReplyDelete
  7. kenapa yg belum pernah ke sana boleh lah join :-)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.