Salam Aidilfitri bersama irrayyan.com

Tuesday, July 08, 2014 PCL 11 Comments



Irrayyan.com ; katanya nak kirim pos kad raya.... okay , pcl join untuk bagi sokongan segmen blogger nih.

Korang pun dijemput,  biar Mommy Irra lebam jari tangan tempek setem pos tu ..wakaka..

(klik baner tengok syaratnya ~ jemput join memeriahkan)

Tempoh penyertaan adalah sehingga jam 11.00 malam  (8/7/2014).




11 comments:

  1. so,boleh la pakat join..mana tau dapat kad raya banyak tahun nie

    ReplyDelete
  2. wakakaka...kita suh assistant tolong tampalkan :D
    Terima kasih sudi join dan memeriahkan segmen | Salam Aidilfitri bersama irrayyan.com
    ^_^

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen PCL. :)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Cakap paal setem.... lama tak beli setem..! hehe

    ReplyDelete
  6. All the best PCL, semangat nak kumpul kad raya ni hahah :D

    ReplyDelete
  7. selamat bsegment pcl..
    all the best

    ReplyDelete
  8. PCL selamat berpuasa dan singgah dari segmen yang sama.
    Lama tak ke sini

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama, follow sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-salam-aidilfitri-bersama.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.