Santai petang dengan baju Kelab Blogger dan WhatsApp !

Saturday, July 12, 2014 PCL 14 Comments

..Sebahagian ahli group wassap kelas masa form 1 dulu kini sudah bergabung semula..
Ramai antara kenalan yang masih blur..siap tanya siapa dia dan siapa kamu ??..masing masing menggamit memori silam..penat skrol bila sesekali terlepas theard .. khabarnya nak buat gathering Raya ke-3 ; moga dipermudahkan olehNya segala urusan tersebut..  ~ group # Ex SMSP73 

Tambah lagi satu group whatsapp *invited group .. #Kopitiam KBBA ...lagi ler panjang berjela threadnya...sesekali ketinggalan , mau kena scroll-up! ,  more then 5000 notifications  untuk satu malam  ..gila galak berborak sakan !
Kadang naik pening sampai tak terlayan..; mujur kita ni *ahli baru tak seramah tamah mereka yang dah lama berada dalam group ..sesekali tunjuk muka sebagai memberikan komitmen keberadaan kita ni dalam group tersebut..

Okay..ini lah lebih kurang kerjaan aku hari Sabtu cuti yang terluang nih..., dari pagi sampai ke petang ...berwasap dengan geng lama sekolah dan geng blogger.

Sesekali berhenti sekejap aktiviti wasaap tu ..tolong mem mamaD pasang langsir, vakum lantai...rileks gitu haha..

Bila malam menjelma , masa masa yang ada sudah tak sempat...kita kena meriahkan masjid pulak la kan..perlu hidup bermasyarakat dengan orang sekeliling / luar rumah jugak..sahabat maya itu sebahagian dunia moden kita..kena ingat tu !

#peringatan untuk diri ini..

Bila dah join group...mesti ada baju tshirt ..aku baru je dapat semalam...dan biasalah kena bergaya #selfie dulu.. hihi.

Okay aku tunjuk kat sini ; dengan rasminya pcl berada dalam group #Kelab Blogger Ben Ashaari.. walah !

...pakai snow cap...tiru gaya Ben Ashaari  !!

14 comments:

  1. AnonymousJuly 12, 2014

    aik, dah start pasang langsir ke? siapa design baju tu? cara gak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa..dah xde koje pasang je la langsir stok lama tersimpan...tshirt design by group KBBA ..printed by Blogger Angah Judin.. Tq..lupa nk cakap.

      Delete
  2. Ukhwah dunia dipelihara..ukhwah akhirat mesti dijaga..nice baju..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah , saling kita beringst..ingat mengigatkan.

      Delete
  3. wah..dah berubah rupa blog ni... cantik baju tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ozie...pcl jg lama x bw ke sana..thnks.

      Delete
  4. wah syoknyerr..nad belum join pun..hehee

    ReplyDelete
  5. Waaaa baju tu cantik la ..Sakit ati lak tgk sebab kita pon takder hahaha ..nak belinak beli nak beli jugakkk ... Selfie j\gn tak selfie..

    ReplyDelete
  6. Wahh bestnya dan cantik design serta model pun boleh tahan :-)

    ReplyDelete
  7. boleh jadi duta ni.... hehe

    ReplyDelete
  8. Wah..... PCL dah semakin hebat... syabas bro....terbaekk lah...klu ada baju lebih2 tu...mai la sehelai...ekekekeke... :D

    ReplyDelete
  9. Wahh terbaiklah PCL... all the best.. :)

    ReplyDelete
  10. bestnyaa ada tshirt KBBA.. smoga bjaya PCL..:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.