Saya Nak Duit Raya Rm300 Daripada Nile.Com.My

Thursday, July 03, 2014 PCL 13 Comments


Makluman ; Saya Nak Duit Raya Rm300 Daripada Nile.Com.My  *shopping untuk anak2 dara aiii :))




Kenal ke nile.com.my ??
~sebuah web online shopping .. nak jelajah sila klik pada link berkenaan.

Okay ; nile.com.my ada buat giveaway duit raya ..aku sebagai pengunjung kali pertama menjelajah di sana macam best teruja je nak berhabis duit (rezeki) ....boleh rambang mata. tapi sayang,  modal tak seberapa..huhu.

Ini adalah satu peluang untuk aku rembat rm300, kalau jadi rezeki yang paling top hadiahnya tu aku akan belajakan di sini..tekan saja butang klik yang berkenan di hati, sentiasa menepati citarasa walah !

korang tak perlu nak bodek sangat, ni sema gelagat peserta kontes/giveaway memang gaya bahasanya macam ni...*aku lah tuu

Apa yang aku tahu, pemilihan adalah berdasarkan pilihan secara random.

Jadi , sesiapa saja boleh bertuah memenanginya.

2 x pemenang bertuah akan mendapat RM 300 tunai 
4 x pemenang bertuah akan mendapat RM 100 tunai

Tarikh akhir untuk join giveaway ni pada 21/7/2014, 11.59pm

meh ikut aku join sama-sama kita meriahkan ; (refer kat blog ika zulkefli) anda juga boleh terjah sana untuk maklumat lanjut tentang GA.

sekian.




13 comments:

  1. wahh..menarik.. all the best pcl.. :)

    ReplyDelete
  2. Sama-sama memeriahkan.:)

    ReplyDelete
  3. Good luck PCL..kalau dapat tu memang meriah...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum pcl, semoga berjaya dan murah rezeki ya. hehhe

    ReplyDelete
  5. Lama tak masuk sini dah tukar cat rumah baru. Sempena bulan pose eh?

    ReplyDelete
  6. good luck.. semoga berjaya

    ReplyDelete
  7. semoga berjaya PCL..
    lepas nih saya nak duit raya daripada PCL plak..:p

    ReplyDelete
  8. Semoga bertuah dibulan Ramadhan ini!!.. :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.