TAMPAK SLIM DI HARI RAYA NANTI ..!

Sunday, July 06, 2014 Nazlee Ismail 6 Comments

Ramai tak sabar memulakan diet untuk tampak slim di Hari Raya yang bakal tiba nanti.

SEBELUM ITU HENDAKLAH URUSKAN TUBUH BADAN ANDA....

Sekiranya anda ingin menguruskan badan anda,
  1. Anda perlu tingkatkan jangka hayat, 
  2. Anda perlu rendahkan tekanan darah dan 
  3. Anda harus berusaha dengan keras untuk melawan penyakit jantung dan diabetis.
Dalam masa sama...ciri-ciri berikut juga harus dipraktiskan ;

1) Makan Malam Dengan Pinggan Yang Lebih Kecil. – Pilih pinggan yang lebih kecil dan anda pasti akan terkejut betapa berkesannya pengurangan jumlah makanan yang anda ambil dan kesannya kepada diet anda.

2) Makan IKAN. – Untuk panjangkan hayat anda. Nak hidup lebih lama? Makanlah ikan. Kajian menunjukkan bahawa, makan 8 auns ikan setiap minggu terutamanya ikan salmon dan ikan sardin, akan dapat mengurangkan risiko penyakit jantung, penyakit no 1 di Amerika dan di Malaysia.

3) Minum Susu. – Susu tanpa lemak, susu rendah lemak dan yogurt bukan sahaja sumber terbaik bagi menguatkan tulang dan vitamin D, juga membantu mencegah tekanan darah tinggi.

4) Bersenam. – Meluangkan 30 minit hingga 1 jam untuk melakukan senaman ringan. Berjalan sekitar taman perumahan ataupun menaiki tangga juga cara terbaik untuk melakukan senaman mudah.


Dan....NAK LAGI MUDAH???

Minum segelas kordial Slim Fast Diet (SFD) setiap hari. Ini boleh membantu anda sentiasa lebih Slim & Hot.

stok oder SFD untuk pelanggan baru bertambah dari hari ke hari..
*ramai yang dah tak sabar memulakan diet
untuk hari Raya yang bakal tiba nanti.

a) Harga Jualan SlimFast Diet RM45.00 Semenanjung Malaysia, RM49.00 Sabah/Sarawak 
b) caj pos ; 
 Semenanjung 1-2 kotak = RM7  , 3-4 kotak = RM9 more please ask* 
 Sabah/Sarawak 1-2 kotak = RM10 ,  3-4 kotak = RM12 more please ask* 

 Tunggu apa lagi buatlah pesanan melalui Dropshipper My Beayty Herbs : 

Email : nazli.angkasa@gmail.com 
whatsaap : 0174009726 
fb pm : Nazlee Ismail (klik sini)


-----------Q&A----------
Q ; nak tanya cara terbaik minum SFD dlm bulan puasa ..minta cadangan sis MBH ?
A ; Hai sir, boleh minum semasa buka puasa atau semasa mengambil sahur ya.
Q ; .. takut sebab siang hr berlaku kekurangan air dlm badan kalau makan selepas sahur. (info).
A ; Sir boleh ambil masa buka puasa...






6 comments:

  1. Salam Ramadhan PCL, BERpuasa juga adalah salah satu cara yg membantu menurunkan berat badan dgn syarat jgn mkn berlebihan semasa berbuka :-)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum, irrayyan.com nak jemput PCL join segmen raya :)

    ReplyDelete
  3. wow PCL kurus laaa raya kali niiii hehehhee

    ReplyDelete
  4. BULAN-BULAN PUASA NI, NAMPAK AIR TU SIAP ADA AIS.., PERHHHH..

    ReplyDelete
  5. AnonymousJuly 07, 2014

    kathy belum try lagi ni..klu teringin,kathy akan oder dari PCL..

    ReplyDelete
  6. Camni xyah beli baju raya tuk tahun ni sbb boleh pakai balik seluar raya last year..pinggang dah balik slim...ekekekeke...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.