Tukar plan...

Wednesday, July 23, 2014 PCL 13 Comments

Okay...semalam aku kata nak bertolak balik kampung terus dari Seri Kembangan selepas ambil Nina..

Hari ni plan sudah tukar..., Nina balik awal..dah ada kat rumah pun , hari ni dia takda kelas dan nampaknya perjalanan kami dijangka awal sikit la..

Baru plan nak ambil cuti separuh hari bersantai tidur dulu ke....tapi ada kerja belum selesai pulak...

Harap malam ni perjalanan tak memenatkan..mata boleh bertahan dari kemengantukan..

Terima kasih atas doa keselamatan perjalanan kami sekeluarga dan perkongsian komen anda dalam entri sebelumni...

p/s.. kerja pon dah tak ada mood..

p/ss.. hanis dan nina lagi tak sabar nak balik kampung; ...melihat mereka gembira membuatkan kami rasa bahagia..

p/sss ..petang lepas hanis balik sekolah kami bergerak ...iftar di RnR PLUS lah nampaknya..


13 comments:

  1. assalamualaikum PCL...beraya di mana tahun yer ? semoga selamat dlm perjalanan pulang ke kg...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sempat berpuasa rumah mak sy dan berpuasa last day kat rumah mertua dan terus beraya di sana..Sg Petani. insyaAllah. terima kasih mendoakan.

      Delete
  2. seronoknya dah nak balik kampung
    saya balik dekat aje tahun ni
    panjang umur tahun depan baru balik jauh sikit

    apapun drive carefully PCL, ingat yang tersayang =)

    ReplyDelete
  3. Jalan tak jem hepi la...balik awal boleh makan sakan2 tak kira mak masak mahupun order dari bazar ramadhan. Selamat balik kampung PCL moga selamat pergi dan balik.

    ReplyDelete
  4. semoga selamat....berhati2 di jalanraya..

    ReplyDelete
  5. ifter kar R&R pon meriah tahu!

    ReplyDelete
  6. jalan2 balik kampung..ingatlah orang yang tersayang PCL ~
    salam aidilfitri...

    ReplyDelete
  7. Wahhh dah start gerak balik kampung. Seronoknyaa... semoga perjalanan lancar dan selamat tiba. Selamat Hari Raya dan maaf zahir batin dari saya buat PCL dan MAMA DIANA serta anak-anak.

    ReplyDelete
  8. Alhadmulillah selamatpulang ke kampung PcL dan keluarga .Sronok tgk Nina ngan Hanis ..comel la diaorg ni ...Salam untuk diaorg ya PcL

    ReplyDelete
  9. Selamat pergi dan pulang.. Berhati-hatilah dijalan raya.. Selamat hari raya, maaf zahir dan batin..

    ReplyDelete
  10. Ufuk Ramadhan mulai memudar, Cahaya Syawal kian memancar, Dosa dan Khilaf saatnya dibakar, Marah dan Dendam saatnya dikubur. Kadang hati berburuk sangka, Langkah membekas lara, Tutur kata tidak terjaga, Tingkah laku membawa luka. Andai tangan tak dapat berjabat, Setidaknya kata masih terucap : "Selamat IDUL FITRI 1435H, Minal Aydin Walfaidzin, Mohon Maaf Lahir dan Batin ya :)

    ReplyDelete
  11. salam lebaran.. selamat kembali kepada fitrah :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.