ZULAIKHA...

Friday, July 18, 2014 PCL 15 Comments

Salam...

Lama kan tak cerita pasal dak Laikha ni kan..;  tadi tengahari waktu rehat pcl balik rumah sekejap...rehat rehat sebelum ke masjid....meriahnya la rumah mamaD sebab bebudak tu semua dah banyak cakap..

Si Laikha ni lagi la...mulut dia boleh tahan macam orang tua tua bercakap petah sangat..balik je kita ..ada saja benda nak dicakapkan...pcl suka layan..suka ambil gambar ..rakam video..haha suka tengok dan melayan gelagat bebudak rebina..

Ni hari #abahajaksemuaselfie..sebab ada.yang rindu nak tatap gambar bebudak ni kan...

Okay lah...jap lg petang nak jemput akak nina kat asrama pulak.....n mamaD , hanis ajak berbuka makan nasi kandar...kat mana sedap area Seri Kembangan? ...redah je lah kebetulan nak ke sana..


15 comments:

  1. Assalamualaikum..comelnya zulaikha~~~
    *mmg ada plan nak ke thailand lagi, taktahu bilanyaaaa hihi pape roger tau, mana tau tergerak nak ikut trip pcl tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shiela... jom.. aku ngan cheq eem join trip tuuu,,,,

      Delete
  2. comelnyee zulaikha.. pandai selfie2 ye..hihi...

    ReplyDelete
  3. comeel sangat nak selfie jugak :)

    ReplyDelete
  4. comeel sangat nak selfie jugak :)

    ReplyDelete
  5. Ceria muka ye bila berselfie..hehe..

    ReplyDelete
  6. dah besar ni mesti cantik..kecik2 pun dah cantikkk heeee :D

    ReplyDelete
  7. comelnya zulaikha dengan selung pipit..

    ReplyDelete
  8. sokong ! dah besar nanti dia akan jadi gadis yang sangat cantik... serious PCL... SubhanALLAH, cantik Laikha ni..

    ReplyDelete
  9. Comel...boleh buat menantu.... :)

    ReplyDelete
  10. comellah dia PCL
    boleh tak nak buat menantu...hehe

    ReplyDelete
  11. Hehee... semua komen cakap comel... mmg comel.. :) :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.