Entri menarik di blog anda ? ; jemput la saya singgah...

Tuesday, August 05, 2014 Nazlee Ismail 11 Comments


Salam dan Selamat hari raya aidil fitri...

ada cerita terkini di blog anda ?...meh aku aku nak komen, buat macam ni lagi best kot ..blogwalking kekadang tak sampai..ikut mana dan saja ..

nak mula ..., nak bagi panas enjin...sesambil buat kerja opis yang tertangguh... *memang tak jadi kerja..

linkkan blog anda ke sini, insya Allah saya akan sampai...

#cerita raya..
#cerita kekeluargaan

dua perkara buat masa sekarang pcl nak baca...

bubuh link blog anda kat ruang komen atau komen saja apa apa..nanti saya sampai laa...

#moment indah masa sebelum nak tinggalkan kampung halaman , balik ke Banting ...cari rezeki..cari makan keluarga..

#share dengan pembaca blog ni..bukan senang, dan bukan selalu dapat begini...







11 comments:

  1. Selamat hari raya. Maaf zahir n batin
    www.zukidin.com

    ReplyDelete
  2. cite hari raya ngan family memang menarik..kita pon seronok nak baca!!

    http://ka0rist0ry.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. kat mana ni PCL?

    Jemputlah singgah, sy ada buat segmen.
    http://karyamahirah.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar tu masa kat kpg mak/abah sy @ kpg tlk pial Bt5 jln baru. (k.kurau)

      Delete
  4. Assalamualaikum dan salam syawal ke-9,wahh..meriahnyer raya..masing2 kita punya cerita Hari Raya yg nak d kongsi..

    mardiahdiana.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. memang enty penuh dengan cerita raya...
    jemput singgah PCL
    www.kisahsidairy.com

    ReplyDelete
  6. happy family disini..
    masing2 manis je muka
    hehe..
    shark ada cerita raya.
    jemput ler singgah.

    http://www.ceritashark.com/2014/08/kenangan-beraya-dalam-kereta-11-jam.html

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum... PCL,

    selamat hari raya maaf zahir dan batin, Maafkan mselim3 andai ada salah silap... samada termakan atau terminum minta halalkan dan andai ada tersalah kata terguris rasa .... kosong-kosong ..k

    mselim3

    ReplyDelete
  8. selmt hr raya pcl..
    seng2 mai lah raya kat blog kita..
    xde cite ape menarik..
    selamat hr raya ye..

    ReplyDelete
  9. blog JM tu citer pasal travel je..kalau minat datang lah singgah :-)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.