Harus berbangga dengan produk tempatan..

Monday, August 11, 2014 PCL 10 Comments

Harus berbangga dengan produk tempatan.. KYROL Antivirus untuk melindungi komputer anda.

saya suka share apa yang saya dah gunakan...baru dalam seminggu macam tu.






10 comments:

  1. salam. oohh..baru tahu pasal ni..thanks share!

    ReplyDelete
  2. Menarik untuk dicuba. Siapa lagi klu bkn rakyat malaysia sendiri yg mggunakn produk tmptn kan..

    ReplyDelete
  3. baru 1st time dengar..masa nie kita memartabatkan produk tempatan..

    ReplyDelete
  4. dah lama tak update antivirus.. hehehe.. nanti boleh cuba yg ni.. thanks sharing PCL..

    ReplyDelete
  5. Takda PC nak pakai antivirus. Heh

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  6. Ooo..baru saya tahu,,
    Pengasasnya nama Khairul kot..hihihih

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.