INGATAN DARI KELUARGA TERSAYANG SEADANYA...

Sunday, August 17, 2014 PCL 13 Comments

...sambungan entri hari ke hari.

Balik dari rumha terbuka raya Dr Kay, kami balik terus ke Banting...hajat nak juga ke Seremban tapi..segan pulak rasanya ...kita ni tumpang kereta orang ajer..

Okay...memang sedap makan menu nasi arab, bertambah aku makan sebab dah tak plan nak ke mana lagi selepas tu...ngam² waktu lunch masa tu...alhamdulillah, belasah habis.. *petua diet Mr Kevin Zahri ...punah ! haha .

Sesampainya di rumah, berehat dulu dan sebelah petangnya 'tolak kereta' minta tolong jiran..settel masalah, cuma starter problem bila dah lama kereta terperap tak digunakan..battery weak cepat !

Bila dah okay..kereta boleh jalan, tuannya memang tak boleh duduk rumah diam² sebab hari tu adalah hari ulang tahun kelahiran ; mamaD nak belanja  makan, hanis  nak belikan kek..

PCL tak kisah, dah masuk 41 tahun ..tak ada sambutan pon  tak apa...ingatan daripada keluarga tersayang seadanya.

Hanis beli kek, mini cupcake...beli banyak garenti tak habis.., mamaD belanja makan hot plate koewteow..alhamdulillah.

Sayangnya , anak sulung kami..Nina tak balik cuti..tak join sekali.

Antara gambar yang sempat dirakamkan buat tatapan rakan blogger juga menjadi bacaan keluarga di masa  depan..

Pss.. sekadar berkongsi cerita.


13 comments:

  1. amboi sweetnye...ida singgah cn ye..selamat hari raya

    ReplyDelete
  2. Wah happy bufday ! hot plate ... favourite tuuu :)

    ReplyDelete
  3. Selamat hari lahir PCL...

    ReplyDelete
  4. Selamat ulangtahun PCL.. semoga sihat selalu disamping keluarga

    ReplyDelete
  5. happy belated birthday PCL
    semoga berbahagia selalu,
    comel cupcake tu, kalau saya sayang nak makan =)

    ReplyDelete
  6. Happy birthday PCL! Keep on writing :)

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Kelahiran PCL !! meriah dengan isteri dan anak2 ya :)

    ReplyDelete
  8. Epy belated besday yg ke 41, muda lg tu :-)

    ReplyDelete
  9. Sanah helwah PCL..

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan PCL.....Selamat Hari Lahir......

    ReplyDelete
  11. Selamat hr lahir... nampak muda je tak makan usia pun...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.