Lepak sekejap di Pantai Morib.

Sunday, August 31, 2014 Nazlee Ismail 7 Comments

Dinner kat Pantai Morib malam ni..dah agak lama tak ke sini . Hanis teringat nak makan sate ikan dan nak ambil angin malam pantai.

Walau cuaca macam nak hujan, tapi angin tak berapa sejuk., feeling macam tak best sangat.

Susah betul decide nak makan apa bagi anak dara dua orang kami nih..

Akhirnya oder 2 hotplate yee mee dan 2 milo ais, teh tarik untuk mamaD...settled.
..aku dah siap tapaukan sate ikan 10 cucuk.

Kat pantai ni yang bestnya, ada artis jalanan... basking sambil main lagu lagu terkini..okay jugak la..nampak penuh tabung duit kat depannya.

Sejak baru-baru ni jer...sebelum ni takn pernah nampak kelibat dorang...malam ni ada dua group.

Kami lepak kat benteng tepi pantai sambil perati bebudak main belon buih...

Hanis tak suka duduk lama di situ.. tak sampai jam 12 dah balik rumah..

Lagi best kat rumah katanya..layan tv, movie banyak yang best..merdeka kat rumah..

"Selamat Hari Merdeka"


7 comments:

  1. lepak morib... dah dekat dengan rumah mertua KM tu..

    ReplyDelete
  2. bestnyaaaa !! lama sudah tak ke pantai morib... amik angin2 sejukk...

    ReplyDelete
  3. Angin yang berhembus sepoi2 mengusik manja..

    ReplyDelete
  4. Selamat hari merdeka. Sudah 57 tahun negara merdeka, tapi sejujurnya saya belum merdeka seperti yang saya catat dalam entri saya hari ini....

    ReplyDelete
  5. tak pa janji depa happy noh..!

    ReplyDelete
  6. Dah lama tak gi pantai ni...

    ReplyDelete
  7. Salam merdeka PCL...rindu ngan famili,dah lama tak bercuti bersama...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.